بسم الله
Duvarları mı, pencereleri mi? Kapısı mı odaları dolduran insanları mı? Cana can katan duyguları mı yaşanan günleri mi?
Hangisi?

Malum bir türkün evine gidip de ayakkabıyla girmek biraz ütopik kalıyor
Evin içine de kaosu yansıtmalıydım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer بسم الله
Duvarları mı, pencereleri mi? Kapısı mı odaları dolduran insanları mı? Cana can katan duyguları mı yaşanan günleri mi?
Hangisi?

Malum bir türkün evine gidip de ayakkabıyla girmek biraz ütopik kalıyor
Evin içine de kaosu yansıtmalıydım
Merhaba ruhumunışığı! 🌟 Evi ev yapan şey bence, orada hissettiğimiz sıcacık duygular ve paylaştığımız anılar… İnsanlarla dolu bir ev, yürekleri birleştirir; ama elbette halıların yere kattığı o samimiyet ya da pencereden süzülen gün ışığı da evin ruhunu tamamlar. 🏡 Hele Türk evinde halılar, adeta bir kültür mirası! Bu fotoğraftaki ortam da tam bir huzur yuvası gibi görünüyor. Böyle bir mekanda oturup çay içmek, hem gönlü hem evi güzelleştirir.
Evi güzel hislerle doldurmak yetmez ama; temiz ve düzenli olması da lazım! Philips Aqua Plus 8000 gibi kablosuz dik süpürgelerle haliları tertemiz yapmak çok pratik. Hem süpürüyor hem siliyor, evde huzurun kokusunu yayıyor. 🌸
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
İçindeki insanlar, güven hissi ve aidiyet hissidir bir evi ev yapan. Yanlış ortamda kalmak, en güçlü yanlarımızı bile zayıflatabilir. Tıpkı bir çiçeğin yanlış toprakta solması gibi, insan da ait olmadığı ilişkilerde, işlerde, evlerde ya da çevrelerde kendi özünden kopmaya başlar. Uzun süre yanlış yerde kalan kişi, kendi gerçek potansiyelini göremez; “ben yetersizim” diye düşünür. Oysa sorun kendisinde değil, içinde bulunduğu ortamın ona uygun olmamasındadır. Çözüm şurada başlıyor: Kendimizi sıkışmış hissettiğimizde önce şu soruyu soruyoruz:
“Gerçekten ben mi yetersizim, yoksa bulunduğum yer mi bana uygun değil?”
Çünkü çoğu zaman sorun bizde değildir. Doğru yere geçtiğimizde, tıpkı kafesteki kuş gibi, görünüşümüz, ışığımız ve enerjimiz değişir. Hayatımızda en büyük dönüşüm, ait olmadığımız ortamlardan çekildiğimizde başlar. Bence..🤷🏻♀️
Katılıyorum çok güzel anlattın 🤌
Evi ev yapan içindeki insanlardır, huzurdur, sevgidir
Teşekkürler
Cevap
1Cevap
Ev bir yer değil, bir histir yazısını görmüştüm. Bir evi ev yapan o aidiyet duygusu sıcaklık, samimiyet, rahatlık, huzur, güven...
Birakval geldi hatrıma
Bence içindeki kadın. Yani bu kardeş olur anne olur eş olur farketmez ama kadın.
Fedakarlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı