Yemek kokusu filan sinmemesi nedeniyle çok daha mantıklı ama tek neden bu mu? Sizin evinizde hangi mutfak stilini beğeniyorsunuz?

Yemek kokusu filan sinmemesi nedeniyle çok daha mantıklı ama tek neden bu mu? Sizin evinizde hangi mutfak stilini beğeniyorsunuz?

Ben açık mutfakları modernliği ve ferahlığıyla seviyorum. Ama Türk mutfaklarından gelen yemeklerin mis gibi kokuları, maalesef perdeye ve mobilyalara sinince pek hoş olmuyor. Bir de bizde kalabalık sofralar, misafir ağırlamalar çok yaygın, açık mutfak bazen bu hareketliliğe uyum sağlamıyor. Evimde kapalı mutfak var ama açık mutfak tarzına da bayılıyorum! ❤️ Eğer mutfağın tertemiz kokmasını garantilemek istersen, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi bir cihaz, dip köşe temizlikte süper bir destek sağlar. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kültürel sebepler elbette. Çat kapı misafir geldiğinde rahatlıkla görülecek bir mutfak dağınıklığının istenmemesi vs… elin amerikalısı bizim insanımız gibi misafirin önüne tek tabakta 5 çeşit koymuyor haliyle mutfağın evin her yerinden görülmes problem teşkil etmiyor :D tezgahta bardak görüntüsü bile göze batıyor bu tarz mutfaklarda, bizdeki gibi ağır kokacak baharatlı yemek kültürleri zaten yok adamların fastfood besleniyorlar pişir bakalım o amerikan mutfakta pastırmalı kuru fasulyeyi 3 gün o eve girebiliyor musun :D havalandırma profesyonel olmalı o da gereksiz maliyet… bekar ve öğrenci evleri için okey, ocağı sık tütmeyen çalışan ve çocuksuz çiftler için de okey ama aile yaşantımıza uygun bulmuyorum. Yapmak zorunda kaldığımız durumlarda da bölmeli ve yarı açık tercih ediyoruz
Bizim için yemek yemek bir aktivite. Onlar için karın doyurmak. Ocaktan al masaya koy ye bu kadar. Bizde ailecek sofraya oturulup sohbet muhabbet edilir. Yani en azından bir zamanlar ediliyordu.
Cevap
2Cevap
Çok konforlu görünmüyor çünkü mutfak ayrı olmalı daha rahat iş yapılır yemek pişirilir
Hayır kullanışlı para olmadığı için kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı