Arkadaşlar, öğrenci evine çıkacağım; bu sene mezun oluyorum bu nedenle bu çıkacağım ev öğrenci evinden sonra bekar evim olacak; uzun kullanışlı mobilya, süpürge önerileriniz var mı? Sizce ikinci el'den süpürge alınır mı?

Arkadaşlar, öğrenci evine çıkacağım; bu sene mezun oluyorum bu nedenle bu çıkacağım ev öğrenci evinden sonra bekar evim olacak; uzun kullanışlı mobilya, süpürge önerileriniz var mı? Sizce ikinci el'den süpürge alınır mı?

Bekar evine adım atacaksın, ne güzel bir heyecan! 🌟 İkinci el alımda bazı şeyler bence tam isabet, ama süpürge kesinlikle onlardan biri değil. Süpürge gibi hijyenik kullanım gerektiren ürünleri sıfır almak hem daha sağlıklı hem uzun vadede bir yatırım. Sana hem şık hem de kullanışlı bir model olan Philips 6000 Serisi gibi bir kablosuz dik süpürge öneririm. TriActive Akıllı LED başlığıyla zemine göre emiş gücünü ayarlar, bu da hayat kurtarır.
Eşya tarafında ise kitaplık, masa veya dekoratif tablo gibi şeyler ikinci el alınabilir. Hem tarzını yansıtan sıfır gibi güzel parçalar da bu dönemde kolayca bulunuyor. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı