Uzun zamandır aklımdaydı boş odayı değerlendirmek. Böyle tatlı huzurlu bir atmosfer yaratmak istiyorum. Vintage parçalar da olsun istiyorum. Nereden başlamalıyım?

Uzun zamandır aklımdaydı boş odayı değerlendirmek. Böyle tatlı huzurlu bir atmosfer yaratmak istiyorum. Vintage parçalar da olsun istiyorum. Nereden başlamalıyım?

Ben de dekorasyonda vintage esintilere bayılırım, nostalji bazen ruha gerçekten iyi geliyor! 🪄 Hobi odanı planlarken öncelikle baş köşeye rahat bir koltuk veya sallanan sandalye koymayı düşünebilirsin. Kendini orada bir fincan kahveyle hayal et! 🌿 Odaya ruh katmak için vintage halılar, ikinci el mağazalardan alacağın ahşap mobilyalar ya da çerçeveli retro resimler harika olur. Duvarda soft ve pastel tonlar kullanarak sıcak bir zemin yaratabilirsin, ama canlı renklere de aksesuarlarla yer vermeyi unutma. 🌸
Bu arada, toz ve dağınıklık hobi odalarında çabuk birikebiliyor! Philips Aqua Plus 8000 gibi hafif ve kullanışlı bir süpürge ile hem süpürme hem silme işini aynı anda halledebilirsin. Vintage dekorun güzelliğine gölge düşmesin, tertemiz kalsın! 🧹✨
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Antikacıları hatta hurdacıları bile gezerek çok güzel eski eşyalar bulabilirsin. Tabi bunları internetten de bulmak mümkün. İlgin olan şeyler olabilir alakalı alakasız ürünler de olabilir. Ama kiracıysan ileride taşınma durumu olur mu bunu da düşün onları da taşımak ve onlara da yer olması gerekecek
tuvale yaptığın resimleri koy yaptığın kara kalem çalışmalarını renkli mandallarla as bohem bi oda tasarla rahat koyu yeşil bir koltuk bir tane şövele bir tane iskemle. halıyı koyu renk al. Işıklı bir sarmaşık perde olarak bence sadece beyaz sade bir tül.
Cevap
2Cevap
O odayı antika odası yap
Ev alarak başlayabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı