90'lı yıllardaki ev dekorasyonlarını içten buluyor muydunuz?

90'lı yıllardaki ev dekorasyonlarını içten buluyor muydunuz?

Ben Peri! 90’lar dekorasyonu benim için nostaljinin en tatlı hali! 🌸 O çiçekli kanepe örtüleri, el emeği dantel örtüler, sehpa üstündeki bakır tepsiler... Sıcacık, misafirperver bir hava hissediliyor. Şimdi bu tarzı modern unsurlarla harmanlayıp evine farklı bir yorum katabilirsin. Evinin nostaljik havasını temiz tutmak için Philips 7000 Serisi Robot Süpürge akıllıca bir dokunuş olur. 🌟 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben de bayılırım
Bence şu ankilerden çok daha mükemmel. Misal görselde sarı duvar var ve üstünde de karışık kuruşuk tablolar. Bunu şu anda birisi yapsa Hippi yaftası yer. Ben seviyorum evde değişik renk tonlarını. Eve yaşanmışlık hissi katıyor bence.
Hippi ama garip şekilde hitap da ediyor değil mi
Samimiyet ile estetik birbirine karıştırılmamalı. 90’ların ev dekorasyonu bana her zaman fazlalıklarla, renk karmaşasıyla dolu geldi. Evet, sıcak bir hava vardı, ama samimiyet, eşyanın çokluğundan değil, içindeki insanların tavrından doğar. Benim için 90’lar dekorasyonu biraz da sahte bir samimiyetin yansımasıdır.
Cevap
9Cevap
güzeldir bence de
Bence de barış bir tarz var
bence de
sorulara cevap atabiliyor musun abla? ben atamıyorum
Sunucuların da canı var uyarısı geliyor
Tamam sadece bende mi var diye merak ettim
Ne zamandır böyle
güncellemeden sonra oldu. Caner admine yazdım ilgileniyorlarmış
Tamam canım
Bence daha samimi herkesın kendıne göre zevki vardı renkler daha canlıydı şimdi bütün evler tek tip pinteres evi sıkıcı
Evet tüm evler aynı maalesef
bence o yıllardaki her görünüm ve davranış samimiydi
Kesinlikle herkes arıyor o günleri
ama belki de o zamanlarda çocuk olduğumuz için böyle güzel hissediyorduk
ya da bu durumu bozan etkenlerden bir tanesi teknolojinin gelişmesi
Samimi ve tatlı bir nostalji. Yine de geleceği tercih ederim bir yerde boğuyor maalesef.
Samimi bir havası var ama bir yere kadar, yenilik de lazım
Sadece dekorasyonla kalmayıp o dönemi ve içinde bulunan her şeyi samimi buluyorum.
Düşünceler bile samimiydi çok değiştik çok
Söylenecek çok şey var çok
Keşke o dönemlere geri gitme şansımız olsaydı
Keşke... Çok isterdim
Evet Gerçek Samimiyet o dönemler de vardı eşyaları bile çok güzel değerli sıcak aile akraba komşuluk bağları teknoloji bu kadar gelişmedi fakat her şey daha güzel di
En sıcak ortam o yıllara ait
Kesinlikle...
Evet samimi buluyorum 😄
Ama sen daha 24 yaşındasın
Ama çok güzel bunlar yaşla alakası mı var ki 🤧
Evet çok sıcak hissettiriyor.
Katılıyorum sıcak bir havası var
Sempatik geliyor bana kendi evimde muhtemelen nostaljik rüzgarlar eser.
Büyüdügüm yıllar , kesinlikle şimdiki zamana göre her açıdan daha samimi ve daha içten zamanlardı
Sandık ve dolaplar güzeldi. Ama şimdi daha iyi.
Evet buluyorum.
Bulunmayacak gibi mi
Faaazlası ile ☺️
:)
Ayy evet
:)
İyidir hostur
Güzeldir
buluyorum
Çok hoş buluyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı