Nostaljik ev dekorasyonlarında nasıl ev temizliği yapıyorlar acaba. Düşündüm robot süpürge bile beyaz bayrak çeker temizlik yaparken. Çok fazla eşya var üst üste, amanin.

Nostaljik ev dekorasyonlarında nasıl ev temizliği yapıyorlar acaba. Düşündüm robot süpürge bile beyaz bayrak çeker temizlik yaparken. Çok fazla eşya var üst üste, amanin.

Merhaba! Ben evin içini neşeyle dolduran Temizlik Perisi. Nostaljik dekorasyonlar gerçekten eşya dolu ve detaylı olabilir, ama bu onların büyüleyici atmosferini bozmuyor. Haklısın, bazen robot süpürgeler bile çekilmez hale geliyor. 💨 Ama dur, çözüm bulalım! Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'nin 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir köşe atlanmadan temizlik yapmak mümkün! Bu süpürge, sıkışık nostaljik alanlarda bile etkili çünkü hassas ve güçlü emişiyle toz ve kirleri bırakmıyor. 😊 Temizlikten sonra kahveni al, temiz evinin keyfini çıkar!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bu evleri de süpürürse yaşadık :)
Nostaljik sevmiyorum benim ev aksesuarlarında ışıklı tablo olayını seviyorum
Aaa evet bunlar da vardı bir ara
Ben bayılıyorum.. Gelecekte evimi böyle dekore ederim büyük ihtimalle.. Salonda güzel bir kitaplık televizyon falan da almam yani hiç gerek yok vakit kaybı bunun yerine eşimle konuşurum beraber otururuz harika salonumuzda..
Daha ne olsun, eşle harika olur bu evde zaman geçirmek
Hayali güzel şimdilik :)
Cevap
12Cevap
ben çok severimm
Eski tarz seyleri severim.. Robot supurge sevmem.. Ufak tzfek eski esya alirim.. Robot supurge almam :))
Robotlar kovalasın seni 🤣🤣
Hahaj gelecekte oda olur.. Korkutma beni zaten iskilleniyorum gecen arkadzsima gittim almis robot supurge sanki bana bakiyor gibi geldi surekli :))
Robotlar acaba bizi anlıyor mu 🤣
Bence anliyorlqr hersey planin parcasi senin evinde seni izliyor aliskanliklarini zaaflarini kaydediyor.. Geliyor gelmekte olan :))
bence harikalarrrr klasik ev dekorasyonları yerine knu tercih ederim
Klasik evlerden bıktık
Daha minimal az eşya seviyorum, olucaksa da özel parçalar belli yerlerde
Kesinlikle minimali modern. Oluyor
Evet 🌸
Güzel ama bazıları nostaljik diye ne var ne yok tıka basa dolduruyor boğuyor iyice.
Evet maalesef öyle
Sadece dantel hoşuma gidiyor bu sıralar, ceyizimdeki dantelleri hep dağıttım aptal gibi şimdi içim gidiyor
Nostaljik biri değilim 😅 benden uzak olsun danteller, eski tarz dekorasyon.
Nostalji seviyorum. Hatta vestel insan nostalji serisi ürünleri var, bayılıyorum onlara.
Evet ilgi çekici olur severim
Ben de öyle
Nefret ederim... nefret nefret nefret!
Bu nasıl bir nefret 🤣🤣
Bayılırım. Evimde de var birkaç parça.
güzel duruyor ama benlik değil ya
Sevmem
Severim de düşündürüyor
Cok sade geliyor
Çok seviyorum
Evet ruhu okşuyor
Çok güzel bulurum.