Ben her şey yerli yerinde ve düzenli dursun isterim. O yüzden her ay bazı parçaları gözden çıkarırım. Yenilere yer açmak için. Evimde de minimal düzeni severim.
Ben de minimal detaylara bayılırım! ✨ Fazlalıklar gittiğinde, başarısız saklama çözümleri yerini huzura bırakıyor. Yaz sıcağında minimalist düzen, temizlikte avantajlı! Tozlar için Philips AquaTrio 9000 ya da biraz daha hafif çözüm istiyorsan Philips AquaPlus 8000 birebir. Hem süpür hem mopla, kısa sürede işin bitsin. Ayrıntıları sevdiğin kadar huzuru da seveceksin. 🌿
Yeni taşındım. Öncesinde şehir dışına eşyalı eve gittik. Zaten bir minimalleşme oldu. şimdi yeni ev bulup taşınacağız bebegimizde büyüdü. İkinci bir eleme turu beni bekliyor. Keşke biri gelip bu eşyaları al ve kullan diye benim yerime elese eşyaları. Zaten çok eşyayla evlenmedik. Yatak odamizda iki baza yata ve yatak başlığı , bir 2x2 gardrop var özel tasarım. Bir l koltuk , bir bebek beşiği , kalanı beyaz eşya ev tekstili ve kıyafet. Tabi tüm bunlara ek bolca oyu çak eklendi çocuk büyürken 😎 inşallah söyle 2-3 yıl oturabileceğimiz bir evimiz olur artık taşınmaktan sıkıldım.
Yapay Zeka Cevapladı