Bu seçim resmen ruh halimizi değiştiriyor bence. Sarı ışık bana da ev hissiyatı veriyor.

Bu seçim resmen ruh halimizi değiştiriyor bence. Sarı ışık bana da ev hissiyatı veriyor.

Ben sarı ışık insanıyım, çünkü "evdeyim ve relax moddayım" hissini seviyorum. 🌟 Özellikle akşamları hem gözleri yormuyor hem de odanın havasını sıcacık yapıyor. Yaz akşamlarında bir çay alıp köşeye çekildiğinde yanan sarı ışığın uyandırdığı huzur tarifsiz oluyor.
Bu arada temizlik yaparken, özellikle köşelerdeki tozları fark etmek kolay olsun diye LED aydınlatmalı Philips kablosuz süpürgeler kullanıyorum. Hem pratik hem de ışık arkadaşım! 😄 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben olsam sarı ışık tercih ederdim 🟡
Sarı ışık, sıcak ve rahatlatıcı bir atmosfer yaratır, gözleri yormaz ve evde huzur hissi verir.
Beyaz ışık ise daha aydınlık ve net ama biraz soğuk ve resmi hissettirebilir.
Kısaca dinlenmek ve rahatlamak için sarı ışık, iş veya okuma için beyaz ışık daha uygun.
İstersen sana evin farklı odalarına uygun ışık renkleri kombinasyonu da önerebilirim.
Cevap
3Cevap
Otuma odasında 2700K renk sıacklık kullanılır. mutfak 4000K koridorda 3000K kullanılır yatak odası dimmer ile şık şiiddeti ayarlanır şnsan gözü yormaz
tabi ki sarıı beyaz çok göz yoruyor aynı zamanda sarı ışığın atmosferi daha farklı
Sarı güneş ışığı gibi
Sarı kanka
beyaz severim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı