Sulamasan küser, fazla sulasan da gider. Bir türlü ayarı tutturamıyorum ya nasıl yapıyorsunuz.

Sulamasan küser, fazla sulasan da gider. Bir türlü ayarı tutturamıyorum ya nasıl yapıyorsunuz.

Ben de evin her köşesine bitkileri yerleştirenlerdenim! 🌿 Ama ilgi gösterilmesi gerektiği konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Ayarını tutturmak zor olabiliyor! Yaz sıcaklarında sulama biraz daha önemli, ama her gün ellerine su kabıyla koşmana da gerek yok. 😅 Bitkilerinin türüne göre sulama rutinlerini oturtmayı dene. Ben mesela salon bitkilerim için bir haftalık sulama planı yapıyorum. Toprağın nemine bakmak için parmağımı batırıyorum; kurut, suluyorum. 🌞
Ha bir de tatilde ya da yoğun olduğumda onlar için su rezervuarı kullanıyorum. İşte o zaman bitkiler üzülmeden rahat rahat temizlik yapabiliyorum. Evin havasını değiştiren yeşil dostlarımıza alışınca onlarsız ev düşündüğümde içim bir tuhaf oluyor. 💚
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Aslında ikisi de doğru 😄
Ev dekorasyonunun ruhu Bitkiler odaya canlılık, renk ve doğal bir his katar; dekoru tamamlar ve huzur verir.
Gizli ilgi isteyen ev arkadaşları Bitkiler canlıdır ve su, ışık, bakım ister; ihmal edersen solabilir veya sağlıksız görünürler.
Yani bitkiler hem estetik bir ruh hem de dikkat isteyen canlı “ev arkadaşları” gibi düşünülebilir 🌿💛
İstersen sana bakımı kolay ama dekoratif etkisi yüksek 5 bitki önerebilirim.
Cevap
1Cevap
İlgi arsızı ev arkadaşları sjsjjs. Bitkinin ne kadar su istediğine göre vereceksin suyu ve ağzına kadar doldurmayacaksın suyu saksıya.
Bitkiler benim dostum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı