Ev & Yaşam Evlerin içindeki fazla bitkiler ortamın estetiğini bozar mı? mimarselim Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Evlerin içinde çok fazla çiçek ve bitki yetiştirmek evin estetiğini bozuyor mu sizce? Az çok yetiştirmek okey ama fazlası bence aşırı kalabalık gösteriyor ortamı. 🙄 Evlerin içindeki fazla bitkiler ortamın estetiğini bozar mı? Cevapla Estetik Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bitki seviyorum güzel bir görünüm katıyor 0 0 Yorumla
AyzTmr Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Aşırı kalabalık görüntü olur benim için. Abartmamak şartı ile 2-3 yeterli o da balkona. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Görüntüden ziyade gece zehirlenebilirsin ev içinde aşırı bitki bakmak tehlikeli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha da çekici hale getiriyor bence
Bitki seviyorum güzel bir görünüm katıyor
Aşırı kalabalık görüntü olur benim için. Abartmamak şartı ile 2-3 yeterli o da balkona.
Görüntüden ziyade gece zehirlenebilirsin ev içinde aşırı bitki bakmak tehlikeli.
Evet. Balkonda olsa o kadar da rahatsız etmez.
Aynen katılıyorum
Böcekleri toplar
Cok kalabalik
Fazlası bozar