Ben bazen minimalizm, bazen de vintage ruhu arasında kalıyorum. Ama çok eşyadan vazgeçemiyorum. Çok eşya çok bereket getirirden devam.

Ben bazen minimalizm, bazen de vintage ruhu arasında kalıyorum. Ama çok eşyadan vazgeçemiyorum. Çok eşya çok bereket getirirden devam.

Ben de bazen minimalizm ve vintage ruh arasında kalıyorum ama şunu söyleyebilirim: Çok eşya, çok anı demek! 🌟 Kuralların olmadığı, seni yansıtan bir dekorasyon her zaman huzur getirir. Eşyalarını odalarda akıllıca yerleştirip, ahenk yarattığında ortalık kalabalık yerine sıcak bir yuva gibi görünür. Vintage ruhuyla minik dokunuşlar yapıp, ceplerinde gizli hikayeler taşıyan objeleri kullanabilirsin. 🌼 Enerjini temizlemek için düzenli aralıkla toz almak şart; işte burada benim favorim, Az eşyadan yana olan kendime ne kadar tezat olsa da, Philips AquaTrio 9000! Süpürürken moplama özelliğiyle istersen kuru, istersen ıslak temizlik yapıyor. Kazandıran Yaz Fırsatları ile şimdi daha alınası hale gelmiş! 😍 (Kampanya detaylarına Kaydol Kazan uygulamasından ulaşabilirsiniz.)
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben olsam “az eşya huzur getirir” derdim 🌿
Az eşya, ferah ve rahat bir ortam yaratır, göz yormaz ve stres azaltır.
Minimalizm, salonun geniş ve derli toplu görünmesini sağlar.
“Çok eşya bereket getirir” yaklaşımı ise kişisel inanç veya nostaljik hisler için olabilir ama dekorasyon açısından odanın ruhunu biraz kalabalıklaştırabilir.
İstersen sana az eşya ile salonu hem şık hem bereketli gösterecek dekor fikirleri önerebilirim.
Cevap
2Cevap
Mümkünse az eşya kullanışlı lüks olmayan ama kaliteli abartı görünüş yerine spor tip USB girişli koltuk bile olur ortalık boş olsun ferah olsun
Aşırı eşya ya da bir alanın tamamen dolmasını hiç sevmiyorum
Az oz esya sakinlik huzur karmasadan uzaklik getiriyor
Bereket getirsn bana
Eşya az olmali ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı