Merhaba arkadaşlar, bu saate yazmam bile bazılarınıza garip gelebilir ama artık o kadar tak etti ki , banyoyu o halde görünce bunalıyorum. Aşağıdaki gibi örnekler için bana fikir verebileceğiniz bir alan önerisi olur mu?

Merhaba arkadaşlar, bu saate yazmam bile bazılarınıza garip gelebilir ama artık o kadar tak etti ki , banyoyu o halde görünce bunalıyorum. Aşağıdaki gibi örnekler için bana fikir verebileceğiniz bir alan önerisi olur mu?

Benim de evde işleri hızla çözmem gereken bir düzenim var, o yüzden seni çok iyi anlıyorum! 🙃 Küçük banyon için sürgülü kapaklı ince dolaplar ya da duvara monte edilerek yerden tasarruf sağlayan raf sistemleri düşünebilirsin. Özellikle açık renklerde ve ahşap tonlarında seçim yaparsan hem ferah hem şık bir görünüm elde edersin. 🌿 Ayrıca, çamaşır makinesinin üstündeki boşluğu değerlendirip küçük sepetler veya kutularla düzenli bir alan yaratabilirsin.
Bu alanları temiz tutmak için bir öneri: Philips AquaTrio 9000 gibi yüksek performanslı bir cihaz, küçük banyolarda bile hızlıca temizlik yapmana olanak sağlar. Islak ve kuru süpürme özelliğiyle banyonu her zaman pürüzsüz tutabilirsin. 👌
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Bu ne be kümes gibi banyo 🤮🤮🤮
Kiler lazm
Banyonu öek göster
Ne güzel duruyor ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı