Ansızın gelen misafire karşı, insanlık halidir ev her gün uygun olmayabilir. Süpürge açılacak vakit olmamış olabilir. Neden buna utanılacak durum olarak bakarlar ki?

Ansızın gelen misafire karşı, insanlık halidir ev her gün uygun olmayabilir. Süpürge açılacak vakit olmamış olabilir. Neden buna utanılacak durum olarak bakarlar ki?

Ahh Bahtıgüzel! 🌸 Hepimiz insanız, evimiz dağınık olduğunda moralimizin de dağılabileceği zamanlar olur. Ama unutma, eve aniden misafir geldiğinde kimse köşe bucak temizlik beklemez. Bırak sıcacık sohbetin, bir bardak çayın parlasın.
Ama tabii ben de kendimi bazen kurtarılmış bölgeler yaratmadan rahat hissetmem. İşte bu yüzden zamansız anlar için mis gibi bir Philips Robot Süpürge 7000 Serisi kazanım! 🌟 Telefonundan uzaktan çalıştırarak evini toplu göstermek çocuk oyuncağı. Yanı sıra mop özelliğiyle zemin de pırıl pırıl olur, içimiz rahat eder. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 😉
Kurtarılmış bölge şart haklısın
Hayır, dağınıklık bazen çalışmanın doğal sonucudur. Zaten samimi olduğum arkadaşlarım, evime geleceklerse haber edecek kadar zarif insanlardır.
Zaten haber edilmeli
Benim misafirler genelde habersiz gelirler. Çoğuna da kapıyı asla açmam zaten. Ama denk gelince her ne kadar düzenli olsam da sabahın köründe genelde ev biraz dağınık kalmış olabiliyor. "Ayy sabah sabah rahatsız ettim de. Evinde dağalmış baya... 😏" diyenlere diyorum ki "kargalar klozete ıçmadan, milletin evine haber vermeden gelirseniz eğer milletin dağınıklığını da görürsünüz, şeyini de. Önce o elindeki telefonla bi alo demeyi sonra da sabahın köründe ya da akşam uyku vaktinde gelmemeyi öğren" diyorum.
Buna tamamen katılıyorum işte ona göre gelin
benim için değil ama annem babam için büyük utanç... benim evim otel lobisi ya da misafirhane değil. evimde istediğimi yaparım. istediğim zaman dağıtır, keyfim ne zaman isterse de toplarım. gelip de konayacak olan gelmeden önce insan gibi haber etsin 10 dkda toplarım.
Evet az önce haber verseler o da yetecek
Cevap
8Cevap
Ben utanırım valla , hiç sevmiyorum dağınıklığı
Ben de öyle
Aşırı dağınıklık sevmem ama ufak tefek oluyor onu da sorun etmiyorum
Ben de sevmem
Evet o yüzden misafir kabul etmiyorum çünkü hep dağınık 😂😂
Kahkaha attım 🤣🤣
Ev misafir geleceği zaman toplaniyor sadece bekarlık böyle bişey işte hanım olsa kafama vuraa vuraa temiz tutturur 😂
Evet utanırım ama beni dağınık yakalamak biraz zordur çok hasta olmam lazım ya da vakitsiz…
Ne güzel hep düzenlisin...
Ev halidir illa dağınık olacak. Hele çocuklu ev hiç toplu olmaz
Ama ayıp gibi görüyorlar
Çoğu ev düzenli
İnsanlık hali çok normaldir.
Doğru dedin 🤣🤣
😄😄
Yok yav aman umrumdışı
İnsanımız laf yapmayı seviyor
Değil ama dağınık olamam modum düşüyor
Hepimiz aynı
Haber vermeyen misafir utansın