Ev & Yaşam Evinizin dağınık olması sizi utandırır mı? selinbiricik3 Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Aniden misafir geldiğinde eviniz dağınıksa utanır mısınız? :) Misafire rağmen toplamaya çalışır mısınız? Evinizin dağınık olması sizi utandırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet tabi ki de 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Utandırmaz, herkesin başına gelebilir ki zaten kapıdan bakarım anında fazlalıkları kaldırırım 😂😂🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
EnerjiSa Takip Et Xper 5 Yaş: 107 , eic 52% +1 yıl Sn abonemiz,Evinizin dağınıklığı değil ödenmemiş platonik faturalarınız sizi utandırsın. Hep verici taraf biziz.Teşekkürler Alo 186😊 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Genelde evim derli topludur. Ola ki dağınıkken denk geldiler, kusur arayacaksa bir daha gelmemesi için elimden geleni yaparım.😏 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Aniden misafir nereye geliyor öyle dingonun ahirimi milletin evi, ara sor once musaitmisin die 1 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ani gelen misafir utansın bence. Hiç hoş değil. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çocuk varsa evde gayet normal çocuklu evin dağınık olmaması garip 😂 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Doğal ve rahat davranırım. Toplamaya çalışmam. Zabıtalığa gelmediyse kahve yapmama razı gelsin. 0 0 Yorumla
FurkanWinch Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Eve misafir gelmeden 5 dk önce temizlik perilerim x2 hızda devreye giriyor 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Çocuklu bir evse hoş görülebilir ancak aksi halde ayıplanır doğal olarak 0 0 Yorumla
YAŞAMAYISEVENKIZZZ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiçbir zaman dağınık olmayacağı için utanmama gerek kalmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet utanırım. Kusura bakma vs der onunla sohbet ederken ortalığı toparlarım. Sonra baska bir gün evim temizken onu çağırırım. 0 0 Yorumla
Gökyüzün236 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Duruma bağlı eğer hastalık ve, istem dışı olumsuzluk varsa utanmam 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 702 cevap paylaştı. Yooo ev dedıgın dağınık olmaz mı zaten 😂 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kapıda bir on dk bekleyin derim😂 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Evet ve rahatsız eder. Huzursuz olurum 0 0 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tabikide toplamaya devam ederim ve utanırım 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet, gamsız değilm 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ama aslında onun ayıbı aniden geldiği için. Ben evimde her an tetikte yaşayamam yani. Ama yine de o karşıdaki mal insan utanmaz da ben dağınık yakaladı diye utanırım, böyle yetiştirildim Yorumla
Theprefrontalarea Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evwt topluyorum onlar oyalanırken nsjxks 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet tabi ki de
Utandırmaz, herkesin başına gelebilir ki zaten kapıdan bakarım anında fazlalıkları kaldırırım 😂😂🤷🏻♀️
Sn abonemiz,
Evinizin dağınıklığı değil ödenmemiş platonik faturalarınız sizi utandırsın. Hep verici taraf biziz.
Teşekkürler Alo 186😊
Genelde evim derli topludur. Ola ki dağınıkken denk geldiler, kusur arayacaksa bir daha gelmemesi için elimden geleni yaparım.😏
Aniden misafir nereye geliyor öyle dingonun ahirimi milletin evi, ara sor once musaitmisin die
Ani gelen misafir utansın bence. Hiç hoş değil.
Çocuk varsa evde gayet normal çocuklu evin dağınık olmaması garip 😂
Doğal ve rahat davranırım. Toplamaya çalışmam. Zabıtalığa gelmediyse kahve yapmama razı gelsin.
Eve misafir gelmeden 5 dk önce temizlik perilerim x2 hızda devreye giriyor
Çocuklu bir evse hoş görülebilir ancak aksi halde ayıplanır doğal olarak
Hiçbir zaman dağınık olmayacağı için utanmama gerek kalmaz
Evet utanırım. Kusura bakma vs der onunla sohbet ederken ortalığı toparlarım. Sonra baska bir gün evim temizken onu çağırırım.
Duruma bağlı eğer hastalık ve, istem dışı olumsuzluk varsa utanmam
Bodrum merkez mi bende öyle?
Çok dağınık değilse utanmazdım
Utanacağım birini evime almam
Yooo ev dedıgın dağınık olmaz mı zaten 😂
Hiç sevmem dağınıklığı 😎
Kapıda bir on dk bekleyin derim😂
Evet ve rahatsız eder. Huzursuz olurum
yokta hoşuma gitmiyor
Tabikide toplamaya devam ederim ve utanırım
Evet dağınık değilim Allah'tan
Olabildiğince temz her zaman
Her zaman topludur çok şükür
Toplarım hemen toplanır zaten
Evim hiçbir zaman dağınık olmaz.
Evet tabii
Pek utandırmaz
Evet, gamsız değilm
Ama aslında onun ayıbı aniden geldiği için. Ben evimde her an tetikte yaşayamam yani. Ama yine de o karşıdaki mal insan utanmaz da ben dağınık yakaladı diye utanırım, böyle yetiştirildim
Evet
dağınık olmuyor
Evet
Hayır gelip yardım etsinler bi zahmet
Evwt topluyorum onlar oyalanırken nsjxks
Evet utanıyorum 🤣🤣
Evet rahatsız olurum
Evet
Evet