Çaydanlıkları bilene çok güzel. Beni evdeki en güzel sandalyeye oturttular. Annelerine hayran kaldım. Evin kızı biraz somurtkan, abisi de gazeteden iş arayıp duryo. Babası cöp toplamaya gitti. Yağmur yağyo diye pencerelerin önüne çarşaf sıkıştırdık.

Çaydanlıkları bilene çok güzel. Beni evdeki en güzel sandalyeye oturttular. Annelerine hayran kaldım. Evin kızı biraz somurtkan, abisi de gazeteden iş arayıp duryo. Babası cöp toplamaya gitti. Yağmur yağyo diye pencerelerin önüne çarşaf sıkıştırdık.

Aa, ne güzel bir anı paylaşmışsın Melankolik Melaike! 🙂 Ben de çooook sosyalleşmeyi seven biriyim ve misafirliklere bayılırım ama açıkçası konforlu bir temizlik aşkımdan asla vazgeçemem. Bu evin havası sıcak ve samimi görünüyor ama halılara biraz daha detaylı bir temizlik lazım gibi sanki. 🤭 Özellikle yazın böyle yağmurlarla toprak kokusu evi sarar ya, işte o zaman temizlik ayrı keyif verir. Kablosuz dik süpürgelerle evi bir anda süpürüp temizlemek mümkün, hem de mop da yaparak!
Philips AquaTrio 9000 bu noktada tam bir kurtarıcı! 🌟 Yaz günlerinde hem süpür, hem sil, hem tertemiz bir eve kavuş. Komşuysa komşu, temizlikse temizlik diyorum! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Arkadaşımın evine gitmiştim evde salıncak vardı ama süs salıncağıydı fazla sallanma düşersin dediler ben de dinlemedim sonra pat diye ses çıktı hepsi bağırdı korktum sonra kalktım köşeye oturup kollarımı bağladım bu kızlar her şeye bağırıyor 🔫
🤣🤣🤣 onu geri oraya montelemek ne kadar zor haberin yok tabi gluşcum 🤣
O zaman kandırıkçı salıncak koymasınlar 😡
Ben sana hamak kurarım benimkiler hemen düşmüyo 10 dk sonra toton toprağa deyyo
Ben saten hiperaktifim on dk çok bile ehehehehehe
En son teyzeme gittim. Derdi çoktu. Onu dinledim, hasbihal ettik. Evi de eski Türk filmlerindeki evler gibidir. O kıymet verir çünkü böyle şeylere. Her gittiğimde gözüme 2 buçuk litrelik kola şişesindeki şu dolu sahte gül takılır. Vitrinler, turuncu cam fincanlar...
Manevi Sadık Dedem gile gittim. Balkonda eşi Cevriye Annaannemde huzurlu bir şekilde oturmuştum. Eşya vs olarak dikkatimi çekmedi. Evdeki sevimli papağan cekup dikkatimi çekmişti.
Cevriye anneanne keki de var mıydı keki
Demas hastası olduğu için ona bir şey Yaptırmıyoruz kendim indirmiştim kek 😊
Olsun. Onların balkon bile huzurludur ki
Fazlasıyla huzurlu onlar da öz torunları yerine koyarlar.
Cevap
10Cevap
gitmedim uzun zamandır
Gitcen
Kardeşimin yazlığındaydım yazlıkta her şey dikkat çekiyor. Havuz hamam sahuna her şey var para var huzur var misali...
Hamam güzelmiş. Kadın tellak da varsa yeme de yanında yat
Evdeki hamamda tellak ne arar🤣 anca birbirimizi keseleriz😅
En son misafirliğe gittiğim evde... Mutfağa bayildim.. Baya büyüktu nir tarafı cam.. Bahçeye açılıyordu ve çok güzeldi :))
Bayılıyom şu tarz mutfaklara
Foto koymuşsun karizmatik abimiz olmuşsun helal yakışır 🤣
Evin en önemli yeri.. Geniş ferah Aydınlık mutfak hele böyle bahçeye vs çıkan müthiş gerçekten :))
Yaşamayı seven insanlar bunlar demek ki 😞
Arada koyuyorum nadirde olsq gene kısa süreli bir eylem :))
Aha kime ithafen acaba 🤣
Yaşamayı çok seviyorlar.. 4 ay denizde ler zaten 8 ay karada.. Çocuklarının okulu bitsin.. tamamen denize geçecekler.. Dedim evi bana bırakın br' bakarım :))
Bunlar bizim ülkede yaşıyo gibi değiller bizim insanlarımız bu kadar sevmiyo yaşamı 🤣🤣
Haja ya niye herkes bunu sordu anlamadım 6 senedir yaptığım bir şey.. Birine ithaf etmedim.. Gene denk gelirsin muhtemelen.. Özel bir sey değil.. Yok bu ülkede yaşıyorlar ama kendilerini izlole ediyorlar diyelim günlulk rutin dertlerden :))
Aha giddi foto 🤣🤣🤣
Gidecek tabi sqbitlemem.. Ara ara dedik :)))
😂😂😂😂
Toplum daha bana hazır değil :))
Ben seni daha yaşlı ve şişman biri hayal etmiştim 🤣🤣
Hahahahha herkes dayı sanıyor.. İşte arada şaşırtayayim diyorum.. 0 kilo fazlam var.. Şakaları keseyim 30 desem yaşını göstermiyorsun dersin :))
Sakalları
Yani evet inanırım. Dayı değilsin kızlar daş daş 🤣🤣
Kız dur.. Dayı bilinmek daha iyi.. Ciddiye alınmadan istediğimi yazabiliyorum.. Bakış açısı böyle kalsın çok daha iyi :))
🤣🤣🤣🤣🤣 ben merakta bırakayım yine de kadınları 🤣🤣
evdeki en guzel sandalyeye oturttular cunku tum sandalyeler farkli 💔 en son dedeme gittim sanirim ya misafirlik sayılmazdı pek
🤣🤣 detaylarımı gören tek sen misin acaba yeğenine anlattın mı geçen sana yazdığımı neler yaşadınız anlat merak ediyom
ay anlatmadim hicbisey konu neydi unutmsum ozr dilerim
Uzun destan yazdım ya sana anlatcam dedin ya sonuç yok mu sonuç pü şimdiki gençlerin aklı hovarda
itlik kopukluk pesindeyken unutmusum ozurrrr
Erkek adam misafirlige gitmez. Hatirlamiyorum 😁
Sen şu sitede gördüğüm en iyi insanlardan birisin dün bi hareketini gördüm dedim vay dedim oha dedim vıy
Ben mi? Genelde pek sevmezler ama 😁 Olay dedigin aklimdan gecense boş ver. orada kalsin.
Ben de zaten alıp buraya taşımadım gözlerimde kaldı 🤣🤣🤣
Bi de hayranların merak etsin az ne olduğunu gizem yapim 🤣🤣🤣
Hayranim falan yok. Gizemlik bir durumum da yok. Vicdan diyelim. Ayrica iltifatin icin tsk. Benimde burada tanidigim iki İYİ deliden birisin. Gerci ne kadar taniyorsam :) digerini zaten biliyorsun soylemeye gerek yok :)
Sitede öyle sorular soran insanların samimi olup olmadığını anlıyorum doğru karar verdin bence ondan dedim aferin hele şuna kafası çalışıyo 🤣🤣🤣 rozzzlan sana poşet vercez bu davranışından ötürü
Ben bana duseni yapayimda gerisi onemli degil. Poset falan istemiyorum 🙏
İstiyon istiyon
BİM mi?
Hadi sana istediğin marketten olsun normalde seçtirme hakkı tanımam 🤣🤣🤣
Atim 🤣
Bu hikaye bir yerden tanıdık geliyor 😂 çaydanlığı gözüm almadı değil 🤣🤣🤣
Kulplarını bilene aynı hizaya getirmiyolar yeminle yaşanmışlık belirtisi bu di mi roozzzz
Geçen kurban bayramında halamın evine gitmiştim. Evlerinin geniş ve havadar bir balkonu var. Eniştem hapisten yeni çıkmış olduğu için evin pek huzurlu olduğu söylenemez.
Neden sarı ve neden Melike peki?
Melike isminde Sarı saçlı bir kız arkadaşım vardı. Zamanında samimiydik. O yüzden bu sayfaya sarışın kız arkadaşımın ismini verdim.
Hey Allahım ya 🤣🤣
Arkadaşlarıma gittim kimse yoktu maç izledik
Gittiğim evde kadın sütyensiz dekolteli giymişti gözümü kaçırmaya çalıştım fakat zorla soktu az daha otursaydım yanlış şeyler olıcaktı kalktım
Hele
Arkadaşa gittim bişey çekmedi dikkatimi gayet normaldi
Hatırlamıyorum o kadar oldu meloww
Kalk gidiyoz
Temizlik
Ay ben kimsenin evine gitmeyi sevmem inan unuttum kime gittiğimi o kadar kötüyüm bu konuda
İlk dikkatimi çeken misafirlik oldu , biz de olmayan bir şeydi yadırgadım.
En yakın arkadaşıma gittim sade, samimi ve enerjik bir ortamdı.
Abuk subuk yayak kürek şeyler vardı tütsü biblo vs
Ne güzelmiş len
Yayak güzel len ne güzeli
Ablama gittim dikkatimi bir şey çekmedi
Gitmedim
Niye gitmedin
Arkadaşıma, kedileri dikkatimi çekti 😃
Ablama gittim televizyonun yeri degismis😄
Dayıma gittim iyiydi
Kalabalıktı baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı