Aile & Toplum Evinize en son ne zaman misafir geldi? Perili_Köşk Takip Et Xper 5 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bana kedi emanet ettiler, peşimden ayrılmıyor tepemden gözümden inmiyor. Beni çok yordu cokkk 😕 Evinize en son ne zaman misafir geldi? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Baya oluyor gelemeyeli 1 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Haftada iki ya da üç defa gelir. Misafir severim. Hele ki kendi evi gibi çekinmeden gelenleri ayrı bir seviyorum. 1 1 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Ne guzel Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Misafir gelmiyor bize. Karşı da bir komşu var. Ben sürekli evdeyim gelemiyor 😁 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Her gün geliyorlar 🖐️ 1 4 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Kim geliyor her gün her gün 😣 Yorumla greenmilitary +1 yıl İş arkadaşları geliyor, bekâr evi nasıl olsa 😂 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Ayy ne yorucu 😟 Yorumla greenmilitary +1 yıl Öyle ne yazık ki 🙂 Yorumla
princesladyyy Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bebişken sahiplendiğim bir kedim var.Adı da Kezban :) 0 3 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl 😍 Yorumla princesladyyy +1 yıl Bizim eczanenin önündeki koliye sinmişti. Minnak minnak titriyodu. Dükkana alalım dedim babama, iki gün dükkanda kaldı. Aşısı yapıldı, bakımı yapıldı. Şimdi hâlen kucağımda ve 3 yaşında.☺Çok kezban ama cok 😘 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Allah ayırmasın çok tatlı oluyorlar😊 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Birkaç ay olmuştur. 1 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Evim yok evi kiraya verdim ben otelde yaşıyorum. 1 0 Yorumla
Cheshire-Cat Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hatirlamiyorum çook zaman oldu 2 sene oldu belki 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Yakında 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu gün geldiler 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hafta sonu ıgrençti 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayy cok seker😍 0 1 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Teşekkürler ablası geldi şimdi kucağıma yattı yine 🤭 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayıflanıyorum bilem 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatırlamıyorum bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Baya oluyor gelemeyeli
Haftada iki ya da üç defa gelir. Misafir severim. Hele ki kendi evi gibi çekinmeden gelenleri ayrı bir seviyorum.
Ne guzel
Misafir gelmiyor bize. Karşı da bir komşu var. Ben sürekli evdeyim gelemiyor 😁
Her gün geliyorlar 🖐️
Kim geliyor her gün her gün 😣
İş arkadaşları geliyor, bekâr evi nasıl olsa 😂
Ayy ne yorucu 😟
Öyle ne yazık ki 🙂
Bebişken sahiplendiğim bir kedim var.
Adı da Kezban :)
😍
Bizim eczanenin önündeki koliye sinmişti. Minnak minnak titriyodu. Dükkana alalım dedim babama, iki gün dükkanda kaldı. Aşısı yapıldı, bakımı yapıldı. Şimdi hâlen kucağımda ve 3 yaşında.☺
Çok kezban ama cok 😘
Allah ayırmasın çok tatlı oluyorlar😊
Birkaç ay olmuştur.
Geçtiğimiz hafta sonu…
Evim yok evi kiraya verdim ben otelde yaşıyorum.
Hatırlamıyorum
Hatirlamiyorum çook zaman oldu 2 sene oldu belki
Kul var 2 tane muhabnet kuşu
Dün değil önceki gün..
Yakında
dün bugün
Gecen hafta
bugün
Bu gün geldiler
Hafta sonu ıgrençti
Geçen hafta
Pazartesi geldiler