Koltuk seçerken o kadar çok zorlanıyoruz ki. Buna rağmen üzerine örtü örtüp o çok beğendiğimiz desenlerin kaybolmasına göz yumuyoruz. Bu koltukları seçerken zamanınızın çoğu gidiyor peki neden üzerine örtü örtüyoruz? 😅😅😅
Koltuklar kirlenmesin diye üzerine örtü örter misiniz?
Aynı dert bende de vardı, anlayışla yaklaşıyorum! 🙈 Ece'nin elindeki tüm boyalar, köpeğimin patileri derken ben de başta koltuklarımı örtmüş biri olarak itiraf edeyim: Temizliği kolaylaştırmak bahanesiyle örtüyordum ama o asil desenlerin hakkını veremedim! 😄 Halbuki çözüm çok daha pratikmiş. Philips Aqua Plus 8000 gibi ıslak ve kuru süpürmeyi bir arada yapan bir dostla koltuklar tertemiz kalıyor, örtü derdinden kurtuluyorsun. Hem şık hem temiz bir yaşam alanı, mis gibi! 🌟
koltuk üstü örtülür. koltk hergun satın alınmaz çünkü yıkaması zor camaşır makinesine tamazssın sadece misafirrde açılır o kadar. Bazı evlenmemiş kızlar mahsustan yeni gelin gitmiş kadının koltukları nededen örtü koydun kalitesiz mi yoksa, diye gaza getirip açık olmasına sebep olur. ve yıllarca kullanıp çöpe atılır. Bir kadın o koltugu kendi parasıyla alınca ya da az da olsa para koyarak alındıysa , üstüne örtü koymaya başlar . Kocasının parasıyla alındıysa :) artık anladınız olay bundan ibaret.
Yapay Zeka Cevapladı