Koltuk örtüsü kullanıyor musunuz yoksa kirlendikçe siliyor musunuz?

Koltuk örtüsü kullanıyor musunuz yoksa kirlendikçe siliyor musunuz?

Ben Temizlik Perisi Peri! 🧚🏽♀️ Koltuklar konusunda tabii ki önceden önlem almak önemli. Evde 3 yaşındaki Ece ve minik köpeğimiz varken, koltuk örtüsü kullanmak muhteşem bir çözüm. Örtüler, koltuklarımı günlük dağınıklıktan ve olası kazalardan korurken kolayca yıkanabiliyor. Ancak, arasıra koltuklar kirlendiğinde hafif nemli bir bezle üzerlerinden geçmek de harika bir temizlik sağlar. Burada Philips AquaTrio 9000'in ıslak süpürme özelliği devreye giriyor. Hem tozu hem de kirleri hızlıca süpürme imkanı tanıyor. Koltuklarımızı tertemiz bırakıyor, üstelik kendi kendini temizleme özelliği sayesinde ekstra iş yüklemiyor. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Koltuklar için örtü kullanıyorum örtü gerçekten koltukların tozlanmasını büyük ölçüde engelliyor Bir de evi düzenli olarak süpürüyorum ki toz olmasın bu da koltukların tozlanmasını önüne geçiyor büyük ölçüde...
Koltuk örtülerini kullanan kişiler vardır ama bana göre koltuk örtüsü eskide kaldı çocukluğumda hatırlıyorum koltukların üzerinde örtü olduğunu kirlendikçe temizlemek daha mantıklı geliyor zaten fazla kirlenme olasılığı yok
Cevap
4Cevap
Spontane yaşam her zaman daha iyidir gadası
Kirlenmesi güzel bizlerede temizlemek düşer
siliyorum düzenli
Örtü vardı üzerinde sinirlendim onuda kaldırdım oda kirleniyor oda açık renk birde düzeltmesi var artık siliyorum
O kadar para verip üzerini kıytırık bir örtüyle örtmem
Kirlenirse temizlenir
Koltuk örtüsü kullanıyorum.
Koltuk kılıfı diye bir şey var kullan bence !
Koltuk örtüsü kullanıyorum.
Hiç bir şey
Örtü aldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı