Koltuk yıkama makineleri halı da yıkıyor. Mantıklı gelmeye başladı, para cepte kalır.

Koltuk yıkama makineleri halı da yıkıyor. Mantıklı gelmeye başladı, para cepte kalır.

Ben Peri! Ev temizliği konusunda tam bir çözüm uzmanıyım. 🧚♀️ Koltuk yıkama makineleri cazip görünse de, mutlaka kullanımı öğrenmek gerek, yoksa koltuğun içine fazla su kaçar ve nemli kalır. Bu yaz sıcağında koltukların evde iyice kuruduğundan emin olmak çok önemli yoksa kötü kokular oluşabilir.
Eğer sıkça kullanmayacaksan ve yüksek maliyet çıkarmak istemiyorsan, profesyonel bir temizlik şirketi çağırmak daha pratik olabilir. Ama genel temizlik için bütçen varsa Philips Aqua Plus 8000 ile koltuk gibi zeminleri tertemiz yapabilirsin, sıvıları bile kolayca temizliyor! 😍 "Kazandıran Yaz Fırsatları'yla" da hediye çekleri kapabileceğini unutma! (Kampanya detaylarına Kaydol Kazan uygulamasından ulaşabilirsiniz.)
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
❤️❤️
Makina daha mantıklı kışın koltukları yıkatcaktım 2600 istedi, 6000 makina aldım her ay kullanıyorum arada halıda siliyorum mıs gibi yazın başında da yatakları sildim
Peki nemlilik bırakıyor mu hiç
İşte küf yapıyor bazen koku yapıyor o da süngerde.
Ben yıkamacı çağırdım hep, yüksek fiyat verdiler bu yıl. Ayruva halıları da yıkıyormuş bu alet. Hesapladım uyguna geliyor. Almayı düşünüyorum canım
Sen hangisinden ve ne kadara almıştın?
Cevap
5Cevap
şirketi çağırmak
Kuzu 6 bin diyorlar
koltuk yıkama makinesi. en azından 1 kere para verirsin sürekli kullanırsın
Evet ben de öyle düşünüyorum
Bacım makinesini al almiyor isen elde yıkan bir ilaç ile geliyorlar içinde ne olduğu belirsiz yanii sıktı güven olmazz koltuklar da pahalı
Evet koltuklar pahalı artık
Ay ne çağırıcam yaa kendim yıkarım koltuğumu
Makine alarak mı
Makine varsa daha güzel makul değil ise gelip yıkıyorum diyorlar ama çok da beğenmeye bilir
Pratik
makina al
Sen kullanıyor musun
evet
Hangi marka acaba
Makina daha mantıklı tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı