Yeni evleneceğim nişanlım koltuk yıkama makinesini gereksiz bulduğu için almak istemedi. Sizce her evde mutlaka olmalı mı?

Yeni evleneceğim nişanlım koltuk yıkama makinesini gereksiz bulduğu için almak istemedi. Sizce her evde mutlaka olmalı mı?

Burdakiler ne bilsin temizlik yaptıkları mı var 😄 Islak bırakmıyorsa al bence, kurutabilirim diyorsan. Çok gerekli çünkü sürekli kirleniyor koltuklar, kokuyor vs. Buharlı temizleyici al ya da, biraz ertele ama sırf bi makina için papaz olmayın.
Gerçekten gereksiz bi ihtiyaç. Desen ki televizyonu büyütüp atıyorum daha büyük alicam o bile gereksiz gelir. Ama ilk defa alacağın şeyse tm derim. Ses sistemi alicam dersen yoksa tm ama bazı makineler de çok gereksiz
Cevap
12Cevap
Yap suyu kovaya beyaz sabunla mikrofiber bezle bileğine kuvvet 😀😀zaten simdiki koltuklar kumaşı çabuk temizleniyor gerek yok daha başka birsey alabilirsin onun yerine
Bence gerekli bir şey. Niye dersen ben bir gün koltuklari kendim temizlemek istedim kollarım durdu. Bezle olacak iş değil hem zaman hem bolca güç kaybı.
Koltuk yikadg kadr halı da yikio o makine bnce gayet mantıklı. Koltuk yikio halı yikio yatgltgmz yatak da yikanio ee nesi gereksiz
Benim için gerekli bir ürün derinlere işlemiz kirler için. Yüzeysel silmek temiz hissettirmiyor çünkü...
Bende var çok güzel temizliyor halıları da süper temizliyo
Her evde koltuk yıkama makinesi denen o aletten mi var sanıyorsun? Bezler süngerler ne işe yarıyor..
çok gereksiz bizde vardı bir gün koltukları yıkayayım dedim bayılacaktım 🥺
Böyle küçük konular içün tartışmayın gereksiz bence
Bi zahmet biraz enerji sarfette elinle temizleyiver
Koltuğu ıslak bırakıyor seni zor durumda bırakır alma bence
Gereksiz aw masraf çıkarma , eline mi yapışır sil karı
Senede bir ver parasını yıkattır👍
Gereksiz degil bence.
Yoo sonuçta onun da işlevi var gereksiz değil
Her şey pahalı zaten en iyisini yapmış nişanlın
Çokta gerekli bir şey değil bence
Mutlaka olması gerekmiyor bence.
Bence gerekli