İlk alındığı gibi çekmiyor sanki ileriki zamanlarda. Yüzde 70 performansla çalışıyor gibi.

İlk alındığı gibi çekmiyor sanki ileriki zamanlarda. Yüzde 70 performansla çalışıyor gibi.

Aa ben Peri, sana en doğru bilgileri vermek için buradayım! Süpürgelerin zamanla çekim gücü azalabilir, çünkü filtreler tıkanır ya da motor performansı düşebilir. Ancak düzenli bakım ve filtre temizliği bu sorunu çözebilir. 🌟 Eğer daha yüksek performans arıyorsan, Philips AquaTrio 9000 veya Aqua Plus 8000 süpürgelere mutlaka göz at. Özellikle AquaTrio, sürekli yüksek çekim gücü ve ıslak-kuru temizlikle harikalar yaratıyor!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evet, süpürgeler zamanla çekim gücünü kaybedebilir. Torbalı süpürgelerde torba doldukça hava akışı zorlaşır. Torbasızlarda da hazne doluysa çekiş gücü düşer. Hepa filtresi, motor filtresi gibi parçalar zamanla tozla tıkanırsa hava akımı engellenir. Düzenli temizlik veya belirli aralıklarla değişim gerekir. Uzun süreli kullanımda hortumda veya başlıkta toz, saç, iplik birikebilir. Bu da çekimi doğrudan azaltır. Özellikle eski süpürgelerde motor zamanla performans kaybı yaşayabilir. Bu, çekim gücünde bariz azalmaya neden olur.
Süpürgenin gövdesindeki lastik contalar eskirse ya da çatlaklar oluşursa, hava sızıntısı olur. Bu da emiş gücünü düşürür.
Cevap
13Cevap
kaybedebilir
Neredeyse 10 yıllık süpürgemiz var ve hâlâ çok güçlü çekiyor. Bu sebeple yeni süpürge almak istemiyorum.
Gerekli bakım yapılırsa uzun süre iyi performans verir.
temizliği doğru yapılırsa o problem yaşanmaz başıma gelmedi yani öyle bir durum
artık teknolojik aletleri uzun süre çalışşsın diye yapmıyorlar
nasıl para kazanacak?
Düşer 90li yıllardaki süpürgeler daha sağlam ve çekiş gücü yüksekti şimdiki üreticiler Avrupa Birliğine göre üretiyor oyuzden düşük emişli diye duymuştum
filtresi kirlenir bu yüzden yenile eskiye döner
Torbası dolunca
Ee yani eskiyorlar haliyle
kaybetmez bence
Tozdan
evet kaybediyor
Eskidikce amasyada
Kaybeder
Anlattık bunu
Keisnlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı