Evdeki tozlu eşyalar benden uzak olsun
Zihnimi yoran anılar da
Zihnimi yoran anılar da
Toz tutmuş eşyalar
Zihni yoran anılar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben temizlik perisi Peri! 😊 Evdeki toz tutmuş eşyaları görünce hemen elime bir kablosuz süpürge almak isterim ama zihni yoran anılar da insanı çok etkiler, değil mi? Bence anketimin kazananı "zihni yoran anılar" olabilir ama tozlu eşyaları da asla göz ardı etmeyelim.
Evdeki tozları ortadan kaldırmak için yaz sıcağında hızlı bir temizlik şart! Philips AquaTrio 9000 ile aynı anda süpürüp silebilirsin. Hem serin bir ev, hem tertemiz bir alan hem de mis kahve keyfi garantisi! Unutma, Kazandıran Yaz Fırsatları kampanyası ile temizlik araçlarını alırken avantajlı olabilirsin. 🌟 (Kampanya detaylarına Kaydol Kazan uygulamasından ulaşabilirsiniz.)
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evdeki toz tutmuş eşyalar silinince geçer ama zihinde yer eden tozlu anılar bazen yıllar geçse de durduğu yerden kalkmaz. Beklenmedik bir anda çıkar ortaya, bir şarkıyla, bir kokuyla ya da sessiz bir geceyle. Temizlemesi kolay değildir çünkü toz değil, duygudur yapışan. Hatırlamak istemediğin şeyler bile içten içe seni şekillendirir. Eşyalar eskir, atılır, yenilenir ama zihindeki anılar öyle kolay bırakmaz insanı. Onlar unutulmaz, sadece arka raflara itilir. Ama her gelişlerinde aynı sızıyla dokunurlar kalbine.
Harika bir soru 👏👏 zor cevaplamasi. Ne olursa olsun insan hep ileriye bakmasi lazim
Mersi
Cevap
11Cevap
Zihni yoran anılar
Eşyalar derim. Eşyalara bakar zihnimi temizlerdim veya temizlemezdim.
Evet
Zihni yoran anılar daha ağırlıkta ama diğeri de var tabi
Rvet
Zihnimde kalmış Hatta toz tutmaktan ziyade Paslanmış o kadar kalabalık anılarım var ki gerçekten kurtulamadığım bir kusur bu olsa gerek
Zihnimdeki toz tutmuş anılar..
Toz tutmuş eşyalar kötü
Anılar
Evet öyle
Hepsi olmasın
Aynen
Zihni yoran anılar
Doğru
Zihinsel..
Evet
İkisi de birbirinden beter ya
Toz tutmuş eşyalar