balkonuma çim halı döşemek istiyorum , sizce kullanışlı olur mu birde kullanma süreleri uzun mu oluyor?

balkonuma çim halı döşemek istiyorum , sizce kullanışlı olur mu birde kullanma süreleri uzun mu oluyor?

Ben Peri! Balkonlar için dekoratif çim halı kullanmak harika bir fikir, hem doğal bir hava katıyor hem de yaz akşamları için ideal bir zemin sağlıyor. 🌿 Kaliteli bir ürün tercih edersen, UV korumalı olduğundan güneşe dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir oluyor. Ayrıca, temizliği de çok kolay; sadece tozunu süpürüp hafif bir suyla yıkaman yeterli. Eğer süpürme ve temizliği zahmetsizce yapmak istersen, Philips Aqua Plus 8000 gibi kablosuz dik süpürgeler tam bir kurtarıcı olur. Hem süpür hem sil, balkonun hep tertemiz!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Olmuyor. Hele de güneş alan bir balkonsa plastik kokusu sanki böyle göbek deliği gibi, idrar gibi leş gibi kokuyor birkaç ay sonra. Sürekli toz ve gübür doluyor arasına. Onun yerine paspas vs at. Çırp, yıka, sil vs dur. Çim sadece görsel olarak güzel. Onun dışında israf tamamen.
Cevap
19Cevap
Evet olabilir bence
Naylon bişeyi kullanmazdım
Zaten sıcak havalar
Onun yerine yumuşak dekoratif yolluk kestirebilirsin ya da bırak boş kalsın
Yaa çok hoşuma gidiyor du i nternettte sürekli görsellere bakıyorum , yeşillik hissi uyandırıyor ama dediğiniz gibi kullanışlı oluyor mu bilmiyorum
Koçtaş ve Bahaausta falan vardır bence
Gidip bakabilirsin dokusuna kalitesine
Bir araştıratım öneri için teşekkür ederim 🙏🌹😊
Rica ederim ✨
🙏😊🌺
Bu şekilde yolluk alsan daha güzel olur...
Çim halılar balkon için uyumlu değil kesinlikle, tavsiye etmem yani
Balkonun çok güneş alıyorsa kullanılmaz hale gelir çim halılar
Evet çok güneş alıyor
Goruntu olarak güzelde temizlik nasıl olur bilmiyom
Güneş yemeyecekse uzun süre dayanır ama güneşte çok yıpranıyorlar. Ben de düşünmedim değil balkonuma. Ama balkonum hem çok büyük hem de pahalıya patlıyor.
Yaa çok hoşuma gidiyor, internette görsellere filan baktım yeşillik hissi uyandırıyor ama işte balkonum çok güneş alıyor , kullanışlı olur mu bilemedim
Evet bir araştırmak gerekiyor ,
Benimde çok hoşuma gidiyor ama temizliği zor olur diye cesaret edemedim ben biraz takıntılıyım bu konuda.. 😅
Hiç kullanmadım bilmiyorum ama bence görüntü olarak güzel bir şıklık verecektir daha ferah görünecektir denemeye değer...
Plastik malzeme insanın topraklamasını engelliyor
Pek sağlıklı bulmuyorum, buz gibi mermer, fayans, granit vb daha iyi bence
Toz kapma ihtimali çok yüksek sık yıkayıp temizliğini yapacaksan eve görsel olarak güzel.
Ben ayağında bıraktığı hissi sevmiyorum ya.
Daha yumuşak olmalı
Yıkanıp temizliği kolay diye duymuştum ama neticede plastik ürün zamanla yıpranma olur mutlaka
Allah başka dert vermesin Madam cocke
Bence gayet güzel olur abla
Al abla bence güzel durur😇
Bence kullanışlı olur görüntüsü de güzel durur.
Halı gereksiz alerjen başka işe yaramıyor
Halısaha yapacaksan neden olmasn
Yakisir hos durur
Güzel durur ama pek sağlıklı değil
Hayır, kullanışlı olmaz
bence pek olmaz
Peki tavsiye etmem lakin karar senin.
Oluyor
Olabilir
kullanisli olur
Güzel olur
Olmaz bence