Balkonunda dekorasyona ihtiyacı var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Balkonunda dekorasyona ihtiyacı var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Evet bence vardır. ama çok da dekora gerek yok biraz eşya süs olsa yeterli olur ben genellikle sade severim balkonu.. bir de mutlaka manzara olmalı
Şehir hayatının içerisinde, kalabalığın ortasında bir an durup dinlenecek hava alabilecek alanlar bulmakta zorlanıyoruz. Balkonlar özellikle hem dışarıda, açık alanda yer alması hem de evimizin bir parçası olması ile kendimizi en rahat ve güvende hissettiğimiz evlerimizden çıkmadan dışarıda olmaya imkan sağlıyor. Bu yönüyle de aslında hem tek başımıza hem de dostlarımızla veya ailemizle otururken keyifli vakitler geçirebileceğimiz bir ortama yani, sıkılmadan vakit geçirebileceğimiz bir profesyonel eli değmiş balkona ihtiyacımız var elbette 🥰
Aynen çok haklısın
Bence en çok balkona lazım zaten. Çok severim. Elime kahvemi kitabımı alıp sabaha kadar otura bilirim. Hem göz zevkiniz, hemde kendiniz rahat olursunuz.
Balkonda kitap okumanın tadı bi başka
Evet bence de öyle.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Gadası proje aşamasında olan evimizin balkonuna sallanan salıncak, spor bir oturma takımı düşünüyorum 😊
Vay işlemler bitince görmek isterim
İmara biran önce açılırsa inşAllah 😊
Hayırlısıyla inşallah
Hem evinin bir parçası hem de dışarının bu yüzden iyi hissettiriyor yapılmalı diye düşünüyorum içinden geldiği gibi.
Güzel ni balkonsa evet ama ışık almayan görünmeyen bi balkons agenelde ardiye olarkakullanılıyor
Bahçeli evde oturdugum için dekorasyon gerek yok diye düşünüyorum
Balkonun küçük biraz o yüzden pek bir şey düşünemiyorum sadece perdem var balkonumda
Böyle balkonumuz var da biz mi dekore etmedik😍
Ah ah hiç sorma
Bence yok yere bir minder at tamamdır
Tabii ki de vardır.
Evet vardır
Tabi ki
vardir
Hayır GADASI
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?