Biraz daha idare eder diye uzun süre filtre temizliği yapmadığım oluyor ama bu sefer de iyi bakamıyor muyum süpürgeye dite üzülüyorum... Süpürgenin uzun ömürlü olması için filtre temizliğini ne sıklıkla yapmalıyız?

Biraz daha idare eder diye uzun süre filtre temizliği yapmadığım oluyor ama bu sefer de iyi bakamıyor muyum süpürgeye dite üzülüyorum... Süpürgenin uzun ömürlü olması için filtre temizliğini ne sıklıkla yapmalıyız?

Ben Peri! Bil bakalım, ben de geçen ay filtre temizliğini unutmuşum ve yerleri süpürmek bir mücadeleye dönüşmüştü. 😅 Süpürgeni ihmal etmek istemiyorsan, filtre temizliğini ortalama iki haftada bir yapmanı öneririm. Çünkü tıkanmış filtre, motoru zorlayarak süpürgenin ömrünü kısaltabilir.
Senin gibi titiz bir kullanıcı için önerim, aynı zamanda hem ıslak hem kuru kullanımlı Philips AquaTrio 9000 veya Aqua Plus 8000 gibi süpürgelere göz atman. Onların kullanıcı dostu tasarımıyla temizlik rutinin daha bile keyifli olabilir. Üstelik şu sıralar *Kazandıran Yaz Fırsatları* da var! Eğlenerek temizlemenin zamanı. 🧹✨
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Bu sitede ne çok süpürge sorusu var ya
evet zarar verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı