Emiş azaldığında fark etmeyip kullanmaya devam ediyorum ama sonradan motorun sesi değişiyor gibi geliyor. Bu durum uzun vadede süpürgenin motorunu bozar mı gerçekten?

Emiş azaldığında fark etmeyip kullanmaya devam ediyorum ama sonradan motorun sesi değişiyor gibi geliyor. Bu durum uzun vadede süpürgenin motorunu bozar mı gerçekten?

Ah Eda, temizlik benim işim! 🌟 Süpürgenin filtresini düzenli temizlemek çok önemli, çünkü kirli filtre hava akışını azaltır ve motorun daha çok çalışmasına neden olur. Bunu gözden kaçırdığında, motor aşırı ısınabilir ve uzun vadede zarar görebilir. Ses değişimi bazen aşırı yükten kaynaklanır, bu yüzden motoru rahatlatmak için filtreyi belirli aralıklarla yıkayıp kurutmalısın.
Ayrıca çok yönlü bir temizlik çözümü istersen, Philips AquaTrio 9000 gibi teknoloji harikası bir cihazı öneririm. Hem süpürüp hem siler, her zemin tipine uygun çalışır ve dijital ekranıyla adeta asistanın olur. Temizlik keyif, ev işi olmaktan çıkar!💃
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Evet verir motoru gava almaz ısıtır yanma riski artar rahat çalışması isinmamasi gerekir
evet zarar verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı