Gerçekten ev işi yapmayan erkekten iğrenmeye başladım. Dışarıda çalışıyor olabilir ama ev işi ciddi bir şekilde yapıldığında inşaatta herhangi bir ameleden farksız oluyor. Bugun sadece bulaşık yıkadım sırt ağrısından ölüyorum.
erkek kardeşim var sanırsın padişah tek yaptığı elinde telefonla koltuğa yaylanmak. Annem babam sürekli ondan ev işi yapmasını istiyor da yapmıyor ki inanılmaz dövesim var onu. Kral gibi yaşıyor okula girmiyor çalışmıyor. Karı gibi evde yatıyor. Koltuğundan ayrıldığında sebebi genelde arkadaşıyla gezmeye gitmesi. Ya sizin erkek kardeşleriniz ev işi yapıyor mu allah için söyleyin yoksa bir benim kardeşim mi böyle
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Benim adım Peri, bir temizlik sever olarak sana yaşadığım birkaç deneyimden bahsedeyim. Erkek kardeşim yok ama söylemeden geçemeyeceğim, temizlik gerçekten bir sanattır ve kim yaparsa yapsın emeği ciddiye alınmalı. Ev işlerini sadece kadınların "doğal görevi" gibi görmek biraz eski kafa, ama ne yazık ki yetiştirme tarzıyla da çok bağlantılı. Annelerin kızlarını temizlik yapmaya teşvik ederken, oğulları biraz daha serbest bırakması yaygın bir durum. 😅
Belki kardeşine temizlikle ilgili daha eğlenceli bir yaklaşım sunabilirsin. Örneğin, ona Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni göster. Bir robot süpürge hem işini kolaylaştırabilir hem de teknolojiyle keyifli bir temizlik deneyimi sunabilir. App üzerinden yönlendirme yapmayı sevdiği telefonuyla bile halledebilir. 😉 Belki biraz da olsa ev işine ilgi duyar!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟1
Çok Süper Cevap
Ataerkil toplum yapısı ve toplumun hem erkeğe hem kadına dayattığı bazı yazılı olmayan kurallardan kaynaklanıyor. Ev işi yapmak genelde kadınlara özgü, erkekliği bozan ve erkekler için gereksiz bir eylem olarak görülse de aslında insanların birbirine yardım etmesi çok çok önemli sonuçta hayatı ortak yaşıyoruz. Ama bazı kadınlar var bunu çıkara dönüştürüyor, erkeğin üzerine yıkmaya çalışıyor bugün ev işini o yaptıysa yarın da o yapsın öbür gün de o yapsın, dördüncü gün yapmadı mı ondan kötüsü olmuyor. Buna da dikkat etmek lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazen bir evdeki yük sadece eşyaları değil, insanların suskunluklarını da taşır. Kadın olmanın hâlâ yalnızca ev işiyle eş tutulduğu bir düzenin içinde, erkek olmak nedense sadece oturmakla meşrulaştırılıyor. Oysa temizlik bir cinsiyet işi değil, yaşadığın yere duyduğun saygının göstergesidir. Bulaşık yıkarken belin ağrıyorsa, bu senin zayıflığın değil, yükün adaletsizliğidir. Erkek çocukları hâlâ tahtta doğmuşçasına büyütülüyor, anneler bile oğluna ayrıcalık verirken farkında olmadan başka bir kadının yükünü sırtına bırakıyor. Kimse doğuştan sorumsuz değil; sadece yıllardır öğretilen rollerin içine sıkıştırılmış hayatlar var. Bu düzen değişmediği sürece birilerinin sırtı hep daha çok ağrıyacak.
00 Yorumla
10 ayohoooo sen bana bak bi hele
temizlik haftada 3 günde bir halılar yolluklar kalkar süpürülür toz alınır pencereler silinir her yer çamaşır suyu ile köşe bucak paspaslanır
ohoooo sen bana bak bi hele
her tür yemek lezzetiyle kıvamıyla hatta her tür yöresel baharatları ile pişirlir hamur işleri börek vs
ohooo sen bana bak bi hele
çamaşırlar renkli beyaz ayrılır yıkanır ütülenir (iç çamaşırlar dahil) perdeler ayda en az 2 defa yıkanır halılar ayda en az iki defa yıkanır
ohooo sen bana bak bi hele hele hele
00 Yorumla
Benim sevgilim ev işi temizlik yaparak büyümüş annesinin yaptığı işlere hep yardım etmiş fakat aynı evde kalmamıza rağmen öyle işlerde bana çok fazla yardım etmez 1 haftada 1 2 defa yemek yapar 1 defa bulaşık yıkar bide toz alınacaksa sen işte şu odayı al ben bu odayı alırım diye iş bölüşürüz fakat işten eve geldiğinde ev pırıl pırıl olmalı olmazsa sen nasıl kadınsın der mesela yemek yediğinde tabağını bile mutfağa götürmez bence aile terbiyesi değil bu eski evinde yapan kişi benle olan evinde yapmıyor pek mesela
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
71Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 10 ayben yaparım
10 Yorumla
10 ayGenel olarak doğru söylüyorsun. Ama yine genel olarak bunun sebebi anne ve babalar. Erkek evlatlarını prenses gibi yetiştiriyorlar, kız evlatlarını da prensese hizmetçi gibi yetiştiriyorlar. Sonra bu çocuklar büyüdüğünde aile kurduğunda ev işlerinin kendisine ait olmadığını düşünüyor.
30 Yorumla
10 ayAtaerkil bir toplumda büyüdüler onlara çamaşırın bulaşığın yemeğin kadının görev ve sorumluluğu olduğu gösterildi bu imaj verildi bu nedenle onlar da bu tür eylemlerde bulundukları zaman erkekliklerinden ödün verdiklerini zannediyorlar halbuki bunlar herkesin yapması bilmesi gereken şeyler ve herkesin sorumluluğu bu eylemler..
20 Yorumla
10 ayBende hiç sevmiyorum özellikle yeni nesil bu konuda çok kötü.. Geçen iş yerinde yeni evlenen arkadaş avize takmak için elektirik ci Cagircam vs şu kadar para istiyor dedi.. 3 avizeyi asamiyotmisun dedim
Ve gittim taktım.. Sanki uzay mekiği inşaa ettimisim gibi davrandı.. Çok enteresan bir erkek basit şeyleri yapabilmeli.. Öğrenmeli. Çok zor değil :))
00 Yorumla
10 ayYapmıyor tabi erkek çocuğu klasik.. Anaları böyle yetiştirdi o erkek saçmalığı ile.. Ataerkil kafa olduğu sürece onlar prenses olacak. Yarın bi gün mal gibi kalınca anasız karısız bacısız o ev işleri nasıl zorlarına gidecek. Belkide evini b*kk götürecek.. Ev işi demek evde yaşayan herkesin ortak görevi demektir. Gücü yettiğince yapmak zorunda herkes.. kimse kimsenin pisliğini g*tünü temizlemeye gelmedi dünyaya.. Nokta.
01 YorumlaErkekler ev işini Kadının işi olarak görüyorlar Benim babam evlenmeden önce babaannemin camlarını perde takarmış Fakat annemin camlarını bir kere bile perde takmamış eline bir fırça alıp duvar boyamışlığı yok her şeyi annem yapmış Tabii suçu biraz da burada Annem de annem biraz Çirkef olup Usta falan çağırsaydı belki yaptırırdı ama her şeyi üstlenmeyi seçmiş aman kavga çıkmasın bozulmasın diye Onu geçtim gerçekten anneler erkekleri böyle yetiştiriyor Sen iş yapma kızlar yapar ama böylesi doğru değil ev işlerine yardım etmek de Peygamberimizin bir sünneti
00 Yorumla
10 ayben küçükken yardım ediyordum dondurma şeker çikolata ile kandırıp iş yaptırıyordu bana :) geçen perde as dedi asarken perdeyi kopardık ama olsun denedik bir odada perde var zaten tanrıya şükür
00 Yorumla
10 ayYapmıyor maalesef ve evet sinir bozucu. Akşama kadar pc de. Zorla kendi çöplüğünü toplamaya alıştırdık, o da tehditle çalışıyor parasını kes rahatını kısıtla öyle. Ev işleri gerçekten bitmiyor. Evde dağıtan olmasa herkes sorumluluğunu bilse bu kadar zor değil aslında.
00 YorumlaEğer evde çalışmayan 1 kişi varsa ev işi onun görevidir, herkes çalışıyorsa ev işi herkesin görevidir, kimse çalışmıyorsa yine herkesin görevidir. Ev işi çok zor beraber yapılmalı diye bir şey yok, çalışmayan 1 kişi varsa onun işi evdir. Sizin evde kardeşinin de yapması lazım tabii ki.
00 Yorumlabence evde bir ahenk olması lazım kadın yemek yapsın çamaşır yıkasın bu tarz kafayı hiç anlamıyorum saglıklı bir evlilik için eşimize gerektigi yerde yardım etmemiz lazım cocukta bakılır yemekte yapılır çamaşır bulaşıkta yıkanır en azından ben bu kafadayım
00 Yorumla
10 aysırf tembel beceriksiz kendikerini bişi sanmaktan yapmıyorlar özellikle doğu tarafında çoktur orada iş yapan erkeğe de karışırlar yapmasın diye kendileri hizmetçi olmaya bayılıyor çünkü
10 Yorumla
10 ayAilede erkeği adam eden annesinin tavrı ve eğitimidir. Anneler oğullarını kral kendilerini vezir ilan ede ede bu hâle gelindi. En hızlı çözüm erkeklerden tüm beklentiyi kökten kesmek, tavsiye ederim.
10 Yorumla
10 ayBenim ağabeyim , babam da yapmıyor. Bekârken evde iş yapmıyordu. Şimdi evli ve arada sadece yemek yapıyor. Babam da et türü ( balık, kırmızı et) arada yapar. Onun haricinde yediği tabağı bile kaldırmaz tv. karşısında falan yemek yerse.
01 Yorumla
Soran10 ayBabam yapıyor haftanın 3 günü illa yemek yapar ev işlerinde yardım eder tuvaletlerin temizliği babama ait mesela. Aama son iki yıldır cidden yardım etmesi çok azaldı dışarıda çalışıyor ya bir de yaşlandı babam genç değil ona rağmen yardım ediyor azıcık da olsa onu anlayışla karşılayabiliyorum
Gizli Üye(30-35)10 ayYetiştirilmeden kaynaklanan bi durum bu. 2 erkek kardeşim var biri 24 biri 14 yaşında büyük olan çalışıyor yemeğe geldiğinde masayı toplar en azından. Küçük olan da yap dediğin zaman o da yapar. Ama eşim mesela çalışıyorum diye bir bardak suyunu bile kendi almaz yoruluyorum diyor. E ben de yoruluyorum kimseye bişey demiyorum. Bu konuda da ailesine hakkımı helal etmiyorum.
02 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa zaten yapmıyorum ama ben seviyeyi söylemek için örnek verdim
10 ayKardeşim çalışıyor o yüzden ev işi yapmıyor ama ara ara akşam yemeğinde çoğunlukla da kahvaltılarda bize gerek masa kurmada gerek yemeği hazırlamada yardım ediyor çalışmıyor olsa kılımı kıpırdatmazdım o da yapsın diye :)
01 Yorumla
Soran10 ayYa çalışması ev işi yapmayacağı anlamına gelmiyor ki. İşinden dön yemeğini ye yardım et. Cam sil evi yıka demiyor kimse şu bulaşıklara yardım et. Çamaşır as mesela ne kadar yorucu olabilir bunlar
s 10 ayEşim, babam, kardeşim, eşimin babası hepsi ev işi yaparlar ya yetiştirilme ile ilgili tamamen
30 Yorumla
10 ayErkek kuzenlerim iş yapıyor. Ailen erkek diye şımarık yetiştiriyor sanırım kardeşini. Üşenmeyip iki bağırıp biraz da gerekliyse dayak atsalar kardeşinin de eğitilebileceğini düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran10 ayYa allah için soruyu okuyun annem babam ikiside ev işi yapıyor erkek kardeşimi de hep çağırıyorlar ev işlerine gerekirse kavga çıkıyor ama yine de kalkmıyor yerinden ailemle ilgili bir sorun değil bu
- Yetişme tarzı (paşa gibi yetişme)
- Kadın yapmalıdır her işi algısı
- Tembellik
10 Yorumla
10 ayEgo değilde bir kez daha 10-0 önde olduğumu hissettim evle alakalı her şeyi a dan Z ye biliyorum tabi gönüllülülten değil mecburiyetten öğrendim zamanında bunları, şimdide normal yapıyorum geçiyorum, ilerde eşime de yardımcı olurum
00 Yorumla
10 ayprof temizlikci olarak gecen gunlerde gittigim ev temizliginde tv lerdeki gibi bir evi temizledim. saatlerce çöp attim. evi temizleyen de pisleten de erkekti. cinsiyetle alakasi olsa temizleyen ben olmazdim heralde
00 YorumlaAnnene ya da babana söyle okkalı bir tokat patlatsın ama sağlam kulak çınlamalı olanından erkek kuzenim de böyleydi teyzem tokadı basınca kendine geldi DLELDLEŞDLEŞSPEŞSPEŞSPSŞ
01 Yorumla
Soran10 ayDayak bile yedi annemden ev işi için yine işe yaramadı
10 ayBen olsam dövmeye kalkar
Bende evi komple temizlerim
Diğer kız kardeşim bir iş pek yapmaz
Ve tepki gösteriyorum zorla yaptırıyorum
Annem o yapmayınca boş ver ben yaparım diyo
Ben yapsam bile hayırsız bir evlat oluyorum..00 Yorumla
10 ayGenelde aileler paşa oğlum diye yetiştirdikleri, küçükken iş oğretmedikleri için büyüyünce de ev işlerini kadın işi olarak görüyorlar ve yapmak istemiyorlar
00 YorumlaBulaşık yıkarken sadece benim sırtım ağrıyor sanıyordum. Hatta fıtık falan düşündüm. 😂 Erkeklerde eb işi yapar. Kardeşini yetistirme tarzın ona bu şekilde yön vermiş.
00 YorumlaAşağılamak için bile karı gibi evde yatıyor demişsin bu da geri kalan dediklerinin ne kadar saçma olduğunun kanıtı sen karı kılıklı birini bulur tüm ev işini yaptırırsın ona
00 Yorumla
10 ayEvde karı gibi yatıyor demen sacma çoğu erkek evde duruyor calıssada
Erkek ev işi yapmaz ben de yapmam. Tek yasarsam yaparım evimin işini ama aileyle kalınca yapmam akşam barda bodygardım kimlerle urasıyorum yoruluyorum
Gündüz spor yapıyorum hergun ev işi mi yapcam bide
Kadın erkeğin ayaklarını bile yıkıyor sen daha bisey gormemissin07 Yorumla- 10 ay
Kardeşim yorumuma niye cvp veriyorsun
Evli değilim temizlikçi carıyorum o yapıypr merak etme yazma kardesim - 10 ay
Okadar işimin arasında temizlik yapmam yaptıramazlar da temizlikçi hallediyor by
- 10 ay
Şikayet eder kaldırım yorumu merak etme
- 10 ay
TM kardesim
- 10 ay
İsim var by
10 ay"Karı gibi evde yatıyor?" Kendinle çelişiyorsun. Ev işi herkes bilmeli ve gerekse de yapmak zorunda bırakılmalı. Sen de yapma, o yapmıyor madem de. Yokuşa sür. Söylenmekten daha pratik yollar var.
00 Yorumla
10 ayAslan yatağından belli olur. Pis yerde yaşamam ya temizlerim ya da temizletirim. Her şeyi makine yapıyor zaten ev işi pek yormuyor beni.
00 Yorumla
10 ayHerkes aynı değildir fakat "karı gibi" ithamını beğenmedim, sen de bir kadınsın kibar olmalıyız. Soruna gelirsek, ben ev işi yapıyorum.
00 YorumlaEv işi yapmayan erkeği 1,5-2 yaşındaki bebeklere benzetiyorum. Yürüyor, yemek yiyor ama ihtiyaçlarını karşılayamıyor
00 Yorumla
10 ayBizim toplumdakiler sadece öyle yetişti. Anneler oğulları ne istese hemen ayağına getirdi. Öyle alıştılar.
00 YorumlaHer erkek aynı değil. Karşısında hizmet eden kadını görenler, bunu kadının görevi zannedip susuyorlar
00 Yorumla
10 ayNe demek yapmıyor annem memlekete gidince çamaşırları yıkadım serdim kaç kere, çiçekleri suladım
00 Yorumla
10 ayOnu ev işi yapmayan erkekler için söyleyin ben her fırsatta anneme yardımcı oluyorum. İnsan ne ekerse onu biçer.
00 Yorumla2 taraf çalışıyor sa ortak yapılmalı tek taraf çalışıyorsa erkek yapmamali ztn insan yoruluyor bdie iş mi yapsinwama düşünceli olup dagitmayabilir
05 Yorumla- 10 ay
mesaiden sonra da kadın iş yapmak zorunda değil o zaman ya da izin günlerinde o evde yaşıyorsa yapacak kimse erkeğin arkasını toplamak zorunda değil
- 10 ay
ev işi ölene kadardır yapmak zorunda o evde tek kadın yaşamıyor
maalesef böyle acı ve rezil bir gerçek var.
10 YorumlaYes böyle koala gibi yetiştiriyor anaları. Utanmasa çiğneyip verecek ağzınw
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBenim abim yedikleri şeylerin paketini yatağının altına atıyo yaş 28
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBir de bişi diyim mi erkekler iş yapmamak için bilerek yapamıyormuş gibi yapıyor.. Mesela bulasık makinesine nasıl dizeceğini göster bi daha iş yaptırmasınlar diye rastgele atarlar bunların hepsi öyle abartısız
10 ayYoo ben yapıyorum ki ben de öyle yetiştirildim. İnsanın içinden gelecek ama.
10 Yorumlaçünkü başşak var iyi ki de var olmasaydı ne olurdu hahaha
00 YorumlaEv işi yapmaktan gına geldi,
birini alırsam bende yapmam. p00 Yorumla
10 ayAtaerkil toplum düzeni işte ama eskidendi öyle artık yapmaya başladılar
00 Yorumla
10 ayBen ev işide yaliyorum yemekte yapıyorum uzun zamandır tek yaşadığım için alıştım artik
00 Yorumla
10 ayYapanı da var ama maalesef ailelerin suçu bu el bebek gül bebek yetiştiriyorlar..
00 YorumlaErkekleri yücelten bir toplumdayız. Böyle yetiştiren de anneleri.
00 Yorumla
10 ayAllah sana ilerde oriyantasyon yapman için kardeş vermiş
00 YorumlaBende dayanamıyorum. Çok sinir bozucu bir şey. Kardeşime söylemesem yediği tabağı kaldırmayacak.
00 YorumlaGenelleme yapmak doğru değil. Ben ev işi de yapıyorum.
00 Yorumla
10 ayÖyle bir yapıyor ki gonlunden yapmak gelsın ve yapılması gerektıgını soylerken naif olun yeterki
00 Yorumla
10 ayHepsi rahat yetişmiş yardım eden de bize denk gelmez
01 Yorumla- 10 ay
Kendinizi bir işe yaradığınızı sanın diye yapmıyorlar.🕶
10 ayEvet , kadın, kadınlığını yapacak erkek, erkekliğini yapacak
011 Yorumla- 10 ay
başlarım senin erkekliğine önünde çıkıntı var diye erkek sanma kendini
- 10 ay
Siz ne kadar seviyesiz bir hanımefendisiniz
- 10 ay
senin gibilerin hak ettiği değer bu da ondan erkek dediğin susup oturacak yanına konuşma karı gibi
- 10 ay
Kadında kadınlığın bilecek herkes üzerine düşen görevleri hakkını verecek kusura bakmayın
- 10 ay
kadın narindir işi erkek yapar erkekliğini bil ev işi bırakma o zaman
- 10 ay
iyice prenses oldunuz siz
- 10 ay
Sizde iyice kraliçe oldunuz
- 10 ay
öyleyiz zaten o yüzden iş erkeğin görevi
- 10 ay
Peki kraliçe sizin göreviniz nedir.
- 10 ay
yan gelip yatmak ilgi göstermek daha ne istiyonuz zaman ayırıyoz işte zamandan daha kıymetli bişi yok işinize gelirse
- 10 ay
Bunlar bence yeterli tkp görüşelim
10 ayToplumun verdiği rollerle yetiştiriliyor, belki çocuk sahibi olunca sende değişirsin
00 YorumlaToplumun geneli böyle. Evlenince kadın için daha sıkıntı oluyor çünkü erkekler anneleri gibi eşlerinden arkalarını toplamasını bekliyor. En azından temizlenen yeri temiz tutmalarını beklersin o da yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBence sen bunu hak etmişsin. Eline mi yapışır çalışsan? Allah bilir kardeşine harçlık bile vermezsin sen.
01 Yorumla
10 ayBenim evimde bir kadın ev işi yapmaz erkekler yapar olması gereken bu bence 👌🏻
22 Yorumla
Soran10 ayYa dinen bile kadın ev işi yapmak zorunda değil yapsa bile ücret isteme hakkına sahip çoğumuz böyle bir dine inanıyoruz kadını el üstünde tutuyor ona rağmen yok kimse yardım etmiyor
- 10 ay
Aynen gicik oluyorum işte buna bende
Erkek nasıl yetiştirilirse öyle olur şahsen ben öyle değilim ev işi de yaparım işte yaparım aşkta yaparım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEv isi cart curt diyen hatunu 100 mt oteme yaklastirtmam.
00 Yorumla
10 ayHaaaa haklısın. Kendince. Ama şimdi senin abin aldarmaz diyerek senin aldatmayacagina yorum yapabilir miyiz? Yok demek ki her erkek aynı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBen de ev işi yapmam, kadın varken niye yapayım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayTürk kültürü… diğer kültürlerde böyle bişey yok özellikle batıda.
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem