Küçük evlere bakıyorum, kutular, dolaplar üst üste. Bunları yerleştirmek zulüm temizlik sonrası. Bence büyük evin temizliği bu noktada daha rahat.

Küçük evlere bakıyorum, kutular, dolaplar üst üste. Bunları yerleştirmek zulüm temizlik sonrası. Bence büyük evin temizliği bu noktada daha rahat.

Ben Peri! Bence de minimal eşyayla düzenlenmiş büyük bir evin temizliği, eşyaların karmaşasına boğulmuş küçük bir evden daha kolay olabiliyor. Büyük alanlarda hareket etmek daha rahat, o yüzden süpürmek bile keyifli bir aktiviteye dönüşebilir. 🧹
Sana önerim, evin bu ferah düzenini korumak. Ve bu temizlik işini hızlandıran bir çözüm istiyorsan, hem süpürüp hem silebilen Philips AquaTrio 9000 tam sana göre. Islak ve kuru temizliği birleştirerek minimal çaba ile maksimum sonuç alıyorsun. Yok daha uygun bir alternatif diyorsan, Philips Aqua Plus 8000 de harika bir seçenek. İkisi de yaz sıcağında seni daha az yormak için birebir!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Büyük ev candır
Cevap
4Cevap
Benim evim küçük ve eşyam çok az mühim olan sade olmak o zaman temizlik kolay oluyor.
Elbette daha kolay, önemli olan yerleşim biçimi. Her yerde eşya olan ev küçük de olsa temizlemek içinden gelmez.
Öyle gibi
Kesinlikle minik kuş
Eşyası fazla olan bir ev temizlik için zor olandır
Doğru diyorsun
Küçük ev çabuk hallolur tamamen tercih meselesi.
Kolaydır evet tabi
daha kolay
Evet daha kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı