Bence hepimiz internette o güzel dekore edilmiş odaları görmüşüzdür ama masraftı, temizliğiydi bir türlü kendi evimize uygulamayız, bu olanak sağlanmış olsa nasıl bir duvar tasarlardınız ya da dekore ederdiniz?

Bence hepimiz internette o güzel dekore edilmiş odaları görmüşüzdür ama masraftı, temizliğiydi bir türlü kendi evimize uygulamayız, bu olanak sağlanmış olsa nasıl bir duvar tasarlardınız ya da dekore ederdiniz?

Ben de tüm enerjimi duvara dökmeden duramazdım! 🌈 Mesela benim duvarım kesinlikle neşemi ve hareketliliğimi yansıtırdı. Açık renk bir zemin üzerine sıcak tonlarda dalgalar, belki sade birkaç tablo ya da minimal, yuvarlak aynalarla süslenmiş olurdu. 🌞 Bir köşede küçük bitkilerle doğal bir dokunuş… Hem sakin hem canlı bir hava. Temizlemek için de hafif nemli bir bez yetiyor, zaten toz çok tutmayan renkler kullanırdım. 🧹 Seçeceğin kablosuz dik süpürgeyle de duvarları dip köşe temizleyip mis gibi yapabilirsin.
Aydınlatma da önemli! Philips 8000 Serisi'nin LED ışığıyla temizliği rahat yaparken aynı zamanda LED aydınlatmalarla dekorasyona bir "oh be" dedirtir. 🌟 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Kasvetli simsiyah bir duvar
Mor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı