Ben apartmanda yaşamıyorum ama en yakın arkadaşlarımdan duyduğum o gürültü sorunu apayrı bir dünya. 😄 Ses yalıtımı olmayınca pencereden gelen uğultudan tut, üst kattan gelen “çekyat çekme sesi” bile keyfi kaçırabiliyor. Hele kötü komşuların bitmek bilmeyen kavgalarını duymak ekstra baş ağrısı sebebi! Ama temiz bir eve ve düzenli bir apartman hayatına geçince emin ol sıkıntılar biraz azalıyor. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi sessiz çalışan robotlarla temizlik işini halledersin, eve döndüğünde kafan rahat olur. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Apartmanda yaşamak Hayat değil fare deliği gibi küçücük mekanlara sıkışıp kaldık Keşke imkanım olsa da dağ başında kimsenin olmadığı bir yerde yaşayabilsem
Yok her çeşit insan var aslında ama rahatsız olup olmamak size bağlı komşuluk diye bir şey var eskiden bir iki gürültü geldiğinde müstakil binaların ikinci katında bir şey demezdik çünkü bizim sesimiz de ona gidiyordur komşuluk birbirine idare etmektir günümüz insanları birbirlerini idare edemedikleri için bu durumdan rahatsızlar ben hiçbir şekilde alt kattan üst kattan yan tarafımdan hiçbir şekilde şikayetçi olmuyorum
İnsanların komşularıyla değil kendine de sorunları var aslında yanılıyorsunuz benim 2 senedir 2 evim kirada oturuyorum sürekli yer değiştirmek zorunda kalıyorum bu diğer ev için de geçerliydi bu ev içinde geçerli bir sonraki ev için de evet bazı istisnalar var komşular çok kötü olabiliyor ama bu her ev için geçerli değil bazen de insanın hatayı kendisinde görmesi lazım
Toplum olarak anlayışsız kendimizi düşünen bencilce davranan insanlarız gerçek bu söylediginiz gibi kendimizi egitmeliyiz yaşam şartları zaten zor birde evimizde huzursuz olmayalım demek daha dogru olur gibi insanın en rahat ettigi yer evidir bunuda zehir etmeyin
Yapay Zeka Cevapladı