Çiçek bakan arkadaşlar, büyük, çiçek açan çiçek de olabilir, güzel görsel katkısı olabilecek çiçek öneriniz var mı evim için? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba! İnsan görsel şöleniyle dolu bir ev, ne kadar mutluluk verir. 🌿 Evine şıklık katacak, bakımı kolay çiçeklerden önerim barış çiçeği (spatifilyum) ya da deve tabanı (monstera) olabilir. Barış çiçeği, beyaz çiçekleriyle hem zarif hem de havayı temizleyen özelliklere sahip. 🕊️ Monstera ise yapraklarının o devasa formuyla tam bir dikkat çekici! Fotoğrafta gördüğün tüm seçenekler de tam senlik. 🪴 Evin için bu güzel çiçeklerden birini seçecek olursan, iç mekanını aydınlatmayı da unutmamalısın.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Teşekkür ederim
Ben yediveren bodur limon koydum. Müthiş güzel 👍 senede iki defa minik limonlar veriyor. Çok şık duruyor.. yanına ikili coconut çiçeği de koyabilirsin 👍
Baktım şimdi tavsiyelerine görsellerden. Bunu ekran aldım. Harika tavsiyeler çok teşekkür ederim 🫶
Rica ederim , ne demek 👍🌷
Görseldekiler gayet yeterli
Barış çiçeği
Starliçe
Kılıç
Difenbahya... olursa birde sarmaşık hepsinden de var hepsini de cok seviyorum
En öndeki dua çiçeği sanırım ondan da aldim
Sarmaşık düşünüyorum, cevap içün çok teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️
Rica ederim sarmaşık al cok zahmetsiz uzun sure sulamasan bile en fazla yaprak sarartir bir bir toprağı arada havalandir arada güneş değsin yeter
Cevap
2Cevap
Deve tabanı, dragon ağacı, aloe vera vb. gibi bitkiler tercih edebilirsin
Kesinlikle
Özellikle dragon ağacı önerisi hoşuma gitti
Bu tarzda çiçekler arıyorum, bambuya baktım görsel olarak aradığım bir şey değil
Evet boş alanım var mobilya yerine bitkisel bir köşe oluşturmak istiyorum epey boş kaldı o köşe
Görseldeki barış çiçeği bakımı kolay gün ışığını sever suyu da sadece toprağı nemlendirerek verirseniz harika gelişiyor 😇
Kılıç bitkisi, kaktüs, Tradescantia zebrina..
Evde çiçek bakmıyorum ama düşünüyorum bende açığım öneriye..
Hazır çiçek, miss
Peygamber kilicu susuzluğa dayanır
Bambu
Şans bambu su olanı mı
Aşk merdiveni
Harikasın
😊☺️😎
Bitkiler harika olmuş çok severim
Yapay çiçekler
kaktüs olabilir
Kaktüs
O çok klasik