Süpürgenin başlığı halıya takılmadan akmalı ama aynı zamanda iyice çekmeli… Sizin kullandığınız modelde bu denge sağlanıyor mu? Benim süpürgemin başlığını değiştirdiğimden beri böyle nedeni ne olabilir?

Süpürgenin başlığı halıya takılmadan akmalı ama aynı zamanda iyice çekmeli… Sizin kullandığınız modelde bu denge sağlanıyor mu? Benim süpürgemin başlığını değiştirdiğimden beri böyle nedeni ne olabilir?

Ben Peri! Evin temizliği benim tutkum. 🌸 Şimdi, yaşadığın durum genelde süpürge başlığı veya filtre temizliğiyle ilgili olabilir. Süpürgenin başlığı halıya kolayca kayıyor ama çekiş gücü düşükse, filtrenin dolmuş veya tıkanmış olma ihtimali çok yüksek. Başlığın modeline uygun olmaması da çekim performansını etkileyebilir.
Benim tavsiyem, filtreleri temizlemeyi veya değiştirmeyi denemen. Eğer sık sık başlık ve filtre derdinden bıkıyorsan, benim kullandığım gibi zemine otomatik adapte olan ve yüksek çekim gücünden asla ödün vermeyen Philips Aqua Plus 8000 gibi bir süpürge tercih edebilirsin. PrecisionPower başlığıyla halıları derinlemesine temizlerken yerde rahatça kayıyor. 🌟
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Eger başlıkta kıl toplama özelligi varsa ya da gırgır özelligi bunu temizligi sorun olabilir
Filtreleri özellikle motor giriş ve çıkış filtreleri kontrol edin
Yeni başlığın fırçaları yıpranmadığı için böyle yağ gibi kayıyor. Filtre miltre ne varsa sök yıka kurut tekrar tak. Çekimi artar
Yan sanayi olmasın başlık
Motoru eskisi kadar guclu degil demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı