Ben de almıyorum kötü de durmuyor. Ama böyle yukarıya da taramıyorum o nedir yani😂 Sizde de kötü durmaz. Sadece boyalı veya kusursuz alınmış kaşlara göz aşinalığınız olduğu için size tuhaf geliyor. Sürekli keçeli kalemle boyanmış gibi veya hatları düş çizilmiş, kesilmiş kaş görmekten algınız değişmiş. Size de yakışıyordur özetle.
Selamlar.. Bana kalırsa iş yüz yapısı ile alakalı.. Herkese nasıl ki aynı saç modeli yakışmıyorsa aynı kaş modelleri de yakışmıyor.. Yüzü ufak olup kalın kuşlarla ortada dolaşan kadınlara özellikle hiç yakıştıramıyorum.. Keyifli günler..
Sorudan bağımsız sarışın abla dışındakilerde kötü durmuş. Sarışın ablada da iyi durmamış aslında, sadece diğerleri kadar dikkat çekmediği içi kötü durmamış
Öncelikle belirtmek isterim ki, onlarda da güzel durmuyor. Güzel olan kaşları değil, kızların kendileri güzel. Ama kaşları asla güzel değil. Rahmetli Hulusi Kentmen'e benziyorlar bence.
Son zamanların trendi desek yalan olmaz. Ben pek çok ünlüde görüyorum ve aşırı güzel duruyor. Bizde güzel durmuyor. Keşke dursa. Ben çok beğeniyorum ya inanılmaz güzell :)
Bizde olan çevre baskısı ve olumsuz yorum korkusu hiçbir ülkede yokta ondan. Örneğin sen çok yakıştığını düşünüp kalın kaş bıraksan ve öyle sokağa çıksan veya instagram’da bi post paylaşsan, üç vakte kadar stilinden şüphe eder eski haline dönersin. Bu ülkede hunharca linç var çünkü. Yurt dışında öyle kıyafetler, öyle kombinler görüyorsun ki, bunu ben giysem “pazardan mı giyindin?” derler veya “okadar paran var git doğru düzgün bir şey al” derler dersin. Geçenlerde Alman bir düğüne katıldım. Abi gelinin elbisesi dümdüz keten beyaz bir elbise olmasıyla zaten yeterince sade değilmiş gibi kızın ayağında Birkenstock terlikler vardı düğün boyunca. Ne yüzde makyaj ne saçta topuz. Olduğu gibi. Hatta akrabalarım “hayatımda gördüğüm en salaş gelin”, “ayağına terlik mi giymiş o” gibi şeyler yazdılar. Ve bu kıza kötü yorum yapsanda takılmaz yani, o beğenmiş çünkü. Bizim ülke de değerlendirme kaidesi şey “acaba beğenilir mi?”, yurt dışında ise şey “ben beğendim mi?” .
Aynen üstünde emanet gibi taşıdığın şeye diğerleri bakıp laf eder. Ama dimdik özgüvenle yakıştırıp taşıdığın şey iki gün sonra moda olur, taklit edilirsin. Yaz bunu 🚬
Sadece kaş olarak odaklanmamak gerekir, şöyle düşün, mobilya kataloglarında sadece yemek takımını göstermezler, ona uygun mobilyalar, duvar kağıtları, led aydınlatmalar vs, yani tamamlayıcı ne varsa katolaga koyarlar, sen onu bir bütün olarak gördüğün için çok şık gelir, ama kendi evine monte edildiğinde aslında o kadar şık bir ürün almadığını fark edersin. Buda böyle, yüzünü bir bütün olarak makyajliyorlar, o yuzden5sana kaşlar cekici geliyor
Makyözleri çok iyi ondan. Ama bana sorarsanız modellerin bir çoğunu makyaj yapmış maymuna benzetiyorum genelde. Bu arada favori modelim kesinlikle Kendal Jenner ❤️
Bence bu kadarı da güzel değil zaten. Bu tamamen yüzün yapısına, güzelliğe v. s. bağlı. Kimine çok yakışıyor, kimine hiç yakışmıyor ince kaş daha çok yakışıyor... genelleme yanlış
Aslında çoğunda güzel durmuyordur ancak meslekleri gereği doğru makyaj tonunu, doğru ışık ve doğru açıyı kullanmasını bildikleri için sonuç güzel oluyor. Yani ben böyle düşünüyorum 🤔
Bu görseldeki kızlara da yakışmamış bence. Yüzleri güzel olduğu için yakışmış gibi bir izlenim veriyor ama yakışmıyor. Eğer düzgün bir şekilde kaş şekli olsaydı daha da güzel gözükürlerdi.
Algı yönetimi.. model güzeldir, yaptığı modadır diye milletin zihnine kazıdılar. Marka ise en şıktır, en kalitelidir gibi gibi.. marka, moda adı altında binlerce liraya babanne fistanı giydiren kapitalizmin algı yönetimi.. başka hiç bir şey değil. gayet çirkinler aslinda
Aslında kalın kaş çok da iyi bir şey değil arkadaşlar. Yüz hatlarına uygun şekillendirilir ise o zaman güzel bir görüntü sağlanabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adı üstünde model. Seninde yüzün iyi olsaydı model olurdun zaten. Bu modellerede yakışmamış ama yüz hatlarınıda bozmamış neden? çünkü kemik yapıları ve simetrileri iyi. Dost acı söyler
Zaten o yüzden model bunlar, seçilmiş kişiler yani. Binlerce model kataloğu arasından seçiliyor bu kişiler ürünün yüzü olmak için.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kalın dudak merakınız ne anlamıyorum geçen diş teli takma gittim doktor dio dudakların çok kalın millet para veriyor böyle olması için dedim babamı yürüyor 😂😂
merak etmeyin, onlarda da çok sakil duruyor. Ama onlar şov dünyasında, dolayısıyla ilgi çekmek için yapabilirler. Normal vatandaş yaptığında bana kedimi anımsatıyor. En güzeli doğal olanı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onlarda da kötü estetiklik göremiyorum hoş değiller
Moda olduğu doğrudur da şöyle de bir şey var. Biz görselde görüyoruz foto oynaması falan da olabilir. Canlı olarak görüldüğü zaman belki de gerçekten hoş durmuyordur. 😬