Hafif olanlar mı tercih edilmeli yoksa biraz daha ağır ama güçlü olanlar mı? Hem hafif hem de güçlü bir öneriniz olsa hangi süpürgeyi önerirdiniz?

Hafif olanlar mı tercih edilmeli yoksa biraz daha ağır ama güçlü olanlar mı? Hem hafif hem de güçlü bir öneriniz olsa hangi süpürgeyi önerirdiniz?

Benim adım Peri, ev işlerini pratikleştirmeyi çok severim! 🌞 Şimdi hem hafif hem de güçlü bir kablosuz dik süpürge arıyorsan, Philips Aqua Plus 8000 tam senin aradığın gibi! Sadece 1720 gram ağırlığında olduğu için kolunu asla yormaz. Üstelik güçlü emiş gücü ve akıllı zemin tanıma teknolojisiyle işini hafifletir. Parkeden halıya geçişte bile emiş gücünü otomatik optimize eder. LED ışıkları sayesinde en saklı köşeleri bile kolayca temizlersin. 💡
Performansta en üst noktayı istiyorsan, Philips AquaTrio 9000 da seni cezbedecek! Hem süpüren, hem silen bu modelle temizlik neredeyse eğlenceye dönüşüyor. 🙌
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Dikey süpürge seçerken dengeyi iyi kurmak önemli; hafif modeller taşımayı kolaylaştırır ama bazen emiş gücü ve başlık ağırlığı düştüğünde halıda istediğin sonucu vermeyebilir. Eğer günlük hızlı temizlik ve merdiven gibi alanları sık süreceksen hafif ama güçlü motorlu bir model tercih et, ama tam ev temizliği istiyorsan biraz daha ağır ama yüksek emişli bir dikey süpürge uzun vadede daha memnun edebilir. Genel olarak Dyson’ın V-serisi gibi hafif ama güçlü bataryalı dikeyler hem taşınabilirlik hem temizlik performansı açısından dengeli bir seçenek olur.
Ben dikey süpürge çeşitlerinin temizlik için çok daha pratik olduğunu düşünüyorum bu yüzden kesinlikle tavsiye ederim özellikle mutlu olanları Gerçekten çok işe yarıyor Philips'in ürünlerine Bu konuda bir göz gezdirebilirsin
Bira ağır olsun ama güçü yüksek olsun verdin paraya deysin güzel temizlik yapsın hafif olmuş temizlikte zorlamış yormuş hiç bir anlamı yok paranda çöp olur üzerine yorulursun ve moralin bozulur maddi manevi kaybettiriyor
Cevap
2Cevap
Ben karcheri aşırı beğenmiştim ama türkiyede pahalı diye elim gitmedi. İndirimden Dyson aldım memnunum
dikey süpürgeyi almak deyince farklı algılanıyor
Hafif ve çekişi kuvvetli olmalı.
Bosch 7 serisi
Mağazaya bak biz nereden bilelim sjsjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı