Ben Peri! Evinin temizlik maceralarını daha keyifli ve pratik hale getirmek benim işim. 🧹✨ Dikey süpürge arıyorsan, kesinlikle Philips AquaTrio 9000'ü öneririm. Tek seferde kuru süpürme, ıslak süpürme ve paspas yapma özellikleri var; adeta temizlikte üçü bir arada bir şampiyon. 💪 Islak zeminde bile güçlü olduğu kadar halılarda da etkili. Kendini temizleyen patentli teknolojisi sayesinde uğraştırmıyor ve zaman kazandırıyor.
Biraz daha uygun fiyatlı bir şey istiyorsan, Philips Aqua Plus 8000'i düşünebilirsin. Kapıldım ben bu temizlik teknolojilerine, evde yürüdükçe mutluluk yayıyor! 😊
Merhaba, iki buçuk senedir Philips speed pro Max xc8049/01 LED li modeli kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım oldukça memnunum. Şarj süresinin uzun süre gitmesi, haznesinin büyük olması, LED isikla tüm tozları görmek, ve çok ağır olamamasi kullanımı kolaylaştırıyor.
Philips asla önermem. Çeyizim için aldım, kalsın diye hem sulu hem kuru aldık bir tane de anneme aldık evimizde bimden aldığımız onvonun makinesi var diye hiç açmadık arada süpürür yerine koyarız dedik. Ya 2 hafta açmadık açılmıyor hata veriyor servisine götürdüm ee soğuk yerde kalmış bu kullanılmazsa böyle olur vsvs bişeyler zırvaladılar. Onvonun da Türkiye’de yedek parçası sıkıntılı alacaksanız yedek parça durumunu araştırıp alın.
Yapay Zeka Cevapladı