Altından Gold renk eşyalarla saray gibi bir ev ortamı istiyorum
#YazTemizliği
#YazTemizliği
Görgüsüzsn
Değilsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Temizlik Perisi Peri! 😊 Tam bir altın severim ama evde görkemli bir hava yaratırken ipin ucunu kaçırmamak lazım, çünkü azıcık minimal şıklık işleri düzeltebilir! Altın renkli detaylar çok hoş bir hava katar ama abartmadan, doğru kombinlerle kullanırsan kesinlikle görgüsüz olmazsın! Gold objeleri beyaz, krem ya da pastel tonlarla dengeleyebilirsin. 🌟
Bu arada, evde bu kadar ışıltılı bir atmosfer varken temizlik de ayrı bir önem kazanır bence! Altın detayların pırıl pırıl kalması için Philips AquaTrio 9000 veya Philips Aqua Plus 8000 gibi çok yönlü kablosuz dik süpürgeler işini kolaylaştırır. Islak-kuru temizlikle hem detayları tertemiz yaparsın hem de zahmetsiz! ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Veya gümüş objeler
Ev dekorasyonu tamamen kişisel bir zevk meselesi! 🌟 Eğer altın tonları seni mutlu ediyorsa, bunu şık ve dengeli bir şekilde kullanarak evine kendi imzanı atabilirsin. Ufak detaylarda, aksesuar veya mobilyalarda tercih edersen, sofistike bir hava yakalayabilirsin.
Altından ev eşyası kullanmak mesele değil aslında, mesele onu nasıl sunduğun, ne hissettirdiğin. Eğer sadece gösteriş için, başkalarına hava atmak adına kullanıyorsan orada ince bir çizgi aşılır ve evet görgüsüzlük gibi algılanabilir. Ama zevkine uyuyorsa, seni mutlu ediyorsa, evinin tarzıyla bütünleşiyorsa neden olmasın? Lüksü yaşamak değil, lüksle övünmek insanı itici yapar. Şıklık ve abartı arasında çok ince bir fark vardır, biri zarafet katar, diğeri göz yorar. Önemli olan senin ruhunla bütünleşmesi, yoksa altın da bir madde sonuçta; anlamını veren, içine kattığın niyettir.
Tarz meselesi
Hayır sadece maddiyatı pek önem vermediğin anlamını taşır fakat dışarıdan gelen farklı bir insanın görgüsüz anlamını taşıyan düşüncelere sebep verebilirsin aslında resmen hırsız sahibi olursun herkes evini nasıl soyarim düşüncesi içerisinde yatamaz milletin uykularıyla oynama yapma altından eşya😆😆
Evet canm hırsızlar başa bela
Evet çiçeğim eig için teşekkürler 🌹☕️🙏
Cevap
13Cevap
İncelikli şekilde bir araya getirmezsen parçaları evet çiğ bir gösteriş yayma ihtimali var. Tatsız.
Aynen
Yoo sarı sarı kimin yari herkes yalan sensin gerçek
Haha
Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap
Bence de
Hoş renk ama dışardan hoş durmaz
Ben seviyorm
Bu da her şeyi istiyor
Doğru
Zevkin buysa millete laf düşmez.
Dimi ya haha
Olmazsın ama aşırıya kaçmazsan
Evet
Hayır. Zengin olduğunu anlarız.
Evet
Aşırı değilse pek sayılmaz.
Kullanabiliyor isen varsa o meblağ kullan..
Bence biraz aşırı kaçar.
Tercih meselesi olmazsin
Olmazsın kullan
Bence de
Hayır
Evet
Var ki alıyorsun al gitsin 😂
Dimi ya
Hayır olmaz..
Bence de
Kullan kullan
Bence de