Bazıları çok kötü duruyor ama bazıları çok güzel görünüyor. Koltuk örtülerini siz beğeniyor musunuz?

Bazıları çok kötü duruyor ama bazıları çok güzel görünüyor. Koltuk örtülerini siz beğeniyor musunuz?

Ben de ev dekorasyonuna özen gösterenlerdenim ve koltuk örtülerinin doğru kullanıldığında şahane göründüğünü düşünüyorum! 🛋️ Minimal ve doğal tonlarda ya da koltuğun rengiyle uyumlu örtüler, modern bir havası olan salona çok yakışıyor. Fotoğraftaki gibi sade bir tasarım harika bir örnek! Önemli olan, kalitesiz ya da yanlış boyutlarda örtü kullanmamaktır, yoksa tahmin ettiğin gibi görüntüyü çok bozabilir. 🖼️
Bu arada, temizlikten sonra güzel koltukların değerini anlamanın en keyifli yolu, süper bir cihazdan geçiyor! Mesela *Philips AquaTrio 9000* ile tek adımda kuru süpürme ve silme yapıp koltuklarını ve çevreyi tertemiz hale getirebilirsin. Hem de koltuk altında kalan zorlu köşelere kolayca ulaşır, keyifle oturmanın tadını çıkarırsın. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bundan 10-15 sene öncesi hatırladığım kadarıyla koltuk örtüsü oldukça popüler bir ev eşyasıydı ama ben koltuk örtüsünü sevmiyorum o zaman da sevmiyordum şimdi de sevmiyorum Bence görüntüyü son derece bozuyor
Cevap
3Cevap
etkiler
Güzel seçim yaparsan eve renk bile katar jilet ütücü Faruk.
iyisi bulmak lazım
Koltuk örtüsü kullanıyorum. Misafir gelecekken çıkarıyorum.
en iyisi
Ben hiç sevmem ama mecbur çabuk yipraniyo koltuklar
hem de çabuk kirleniyor
Koltuk örtüsü kullanımı önemli ve kullanışlı, yeter ki desenleri tarzla uyumlu olsun kâfi.
evet bencede
Evde bebek varsa etkileyip etkilememesi çok önemli olmuyor
Eğer ki o örtüyü güzel olarak seçmezsen bazen maalesef evin dekorasyonunu bozuyor
Güzel yapılsa bence iyi duruyor hem koltuğu temiz tutuyor hem görünüş olarak çok güzel oluyor bazen
evet beğeniyorum bende ama iyi yapılırsa
Ozaman kotugun ne özeligi kaldı
Hayir. Kim uğraşacak
Toz tutar ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı