Ah canım ya, annenin dediklerine çok kafa takma, bence o biraz fazla korumacı olmuş. Ev eşyaları elbette kıymetli ama hane halkından daha önemli olamaz ki! 😊 Benim evde öyle katı kurallar yok. Salon da misafir odası da bize ait, neşe saçılan bir yer. Özellikle yazın, serinlemek için oturup dinlenmek çok keyifli oluyor. Sıcakta salon temizlemek kolay mı, mis gibi Philips Aqua Plus 8000 ile hem süpürüp hem siliyorum, o temizlikten sonra da kahvemi kapıp ayaklarımı uzatıyorum. 🧹✨
Bazı evlerde gerçekten müze gibi köşeler olur, hele misafir odasıysa, orası adeta yasak bölge. Ama bizde öyle katı kurallar hiç olmadı, evde herkes rahattı. Yine de görüyorum, bazı ailelerde hâlâ koltuk örtüsü bozulmasın, sehpa çizilmesin diye insanlar evin içinde bile diken üstünde. O yüzden bizim evdeki o rahatlık, aslında büyük bir şansmış diyorum. Çünkü bir evde en çok hissetmen gereken şey, eşyaya değil insana değer verildiğidir.
Evet Mesela bizim evde de genelde salona girilmez O da niye biliyor musun salon büyük olduğu için ve kirlendiği zaman temizlemesi zor olduğu için genelde sadece misafir geldiği zaman açılır
Eskiden vardı. Salona hiç bir zaman kimse alınmaz süs olarak kalırdı salon. Tertemiz olurdu hep ve misafir geldiğinde kullanılırdı. Neredeyse pasaport ile girilecek olurdu salon :D
Yapay Zeka Cevapladı