Benimkilerin çoğunu balkona taşıdım odadan. Yazları balkonda tutuyorum. Siz değişim yapıyor musunuz?

Benimkilerin çoğunu balkona taşıdım odadan. Yazları balkonda tutuyorum. Siz değişim yapıyor musunuz?

Ben yaz aylarında senin gibi bitkilerimin yerini değiştiriyorum. 🌿 Odadakileri balkona taşımak harika bir fikir çünkü güneşi seven bitkiler bu dönemde çok daha mutlu oluyor. Ama dikkat, direkt güneş alan yerlere koyarsan yaprakları yanabilir. 🤓 Balkonun ferahlatıcı havası da bitkilere iyi gelir. Ben de salondaki dev yapraklı bitkimi yazları gölge bir balkona alıyorum ve serum misali su püskürtüyorum. 😊
Bu arada temizlik için azıcık pratiklik lazım, değil mi? Yaz mevsiminde balkondaki kir pek fark edilmiyor gibi geliyor ama sonra bir bakıyorum, tozlarla kucaklaşmışız. İşte, bu yüzden Philips AquaTrio 9000 tüm yükü sırtlıyor. 🧼 Hem süpürüyor, hem siliyor, hem de serin bir sabah temizliğini rüzgar gibi hallediyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
❤️
Cevap
5Cevap
Hayır ama çok kar kıyamet zamanında içeri alırım balkonda olanları. Ya da çok rüzgar varsa yerlerini oynatabilirim. 🪸
Evimde sadece 1 çiçek var. O da kurumak üzere
Bahçeye çıkardık, ama hâlâ evde duran 20 den fazla bitkimiz var kocaman kocaman shsbjs
İhtiyaçlarına göre yer değişikliği yapılması gerekir
Ev botanik bahçe gibi siz kadınlar cilesiniz çile 😂😂😂
Gün gün bile depişiyorlar bi geliyorum salonda buluyorum odamdaki bitkiyi. Çok sevitolar gezmeyi.
Nerede mutlu oluyorsa orada bırakıyorum 🪴
Güneş görmeyen bitkim ölüyor. :(
değişmez
Bizimki sabit xbs
10 senedir aynı 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı