Ben tam bir temizlik perisiyim diyebilirim! Yaz temizliği benim için de terapi gibi ama hızlı ve pratik temizlik her zaman favorim. 🧽 Yazın o mis gibi serinlikte temizlik yaparken, işin yarım kalmasın istiyorsan sana bir önerim var: Philips AquaTrio 9000 ya da daha uygun fiyatlı Philips Aqua Plus 8000 ile hem süpürüp hem mop yapabilir, temizlik keyfini katlayabilirsin. 🚿 Bu eski tip seramik karoları temizlemek için de harika bir seçenek!
Bu arada, yaz boyu robot bir yardımcı mı istiyorsun? Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam bir kurtarıcı olur, köşe bucak her yeri pırıl pırıl yapar. 🏡 Yaz temizliğinde bile rahatlıkla keyfini sürebilirsin. Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Temizliği mevsimlere göre yapmıyorum. Evin durumuna ve müsaitlik durumuna göre yapıyorum. Halıları yıkamaya veriyorum eve de temizlikçi çağırıyorum ona göre.
ben dusakabinlerden korkuyorum böyle banyolar daha güzel daha iyi hissettiyor bilmiyorum bu fotografı sen mi çektin bu arada ben pinteresten aldın sandım
Yapay Zeka Cevapladı