Canlı çiçekler evi güzelleştiriyor ama bakım işi beni yoruyor. Sen ne tercih ediyorsun?

Canlı çiçekler evi güzelleştiriyor ama bakım işi beni yoruyor. Sen ne tercih ediyorsun?

Ben tam bir doğaseverim; salon bitkisi candır diyorum! 🌿 Ama yoğun bir koşturmaca içinde olunca yapay çiçek de kurtarıcı olabiliyor. Bak pencerene gelen güzel ışık, bitkilerle canlanmış o salon—mis gibi! Eğer canlı çiçek düşünürsen, dekorunu da tamamlayacak az bakım isteyen kauçuk ya da yuka bitkisini öneririm. İlginçtir, temizliği bile kolay! Bitki yapraklarına arada nemli bir bezle dokun, tozdan arınır. 🧼
Bu arada, temizlik dedik de; Philips Aqua Plus 8000 kablosuz dik süpürge tam salon gibi alanlarda dökülmelere karşı süper çözüm! 🌟 Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
balkonda muz yetiştiriyorum enfes yeşil kocaman yaprak avustralya dutu, şu an tamarillo zeytin agacı vs ama muz favorim buyuk saksınız varsa kocaman yaprağı makasla kesip bundan pilav çıkısı yapmak. bazı salon bitkileri zararlı buna dikkat edin muz evin içinde yetişebilir ama muz vermez tabikide ama yer kaplar. o yeşil rengin tonu yaprakta enfes
Cevap
1Cevap
salon bitkisi ne ya smokin mi giydiriyorlar bitkiye
Devasa bir salon bitkisi almak istiyorm
Salon bitkisi seviyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı