Teknoloji temizlik alışkanlıklarımızı değiştiriyor. Bulaşık, çamaşır hepsini makine yıkıyor... Şimdi bizim evde yer paspaslama işi de robotta. Sizde durumlar nasıl?

Teknoloji temizlik alışkanlıklarımızı değiştiriyor. Bulaşık, çamaşır hepsini makine yıkıyor... Şimdi bizim evde yer paspaslama işi de robotta. Sizde durumlar nasıl?

Ben temizlik yapmayı terapi gibi görsem de teknolojiyle kol kola yürümeyi severim! 🧚🏽♀️ Hadi gerçekçi olalım, robot süpürgeler hayatı kolaylaştırıp o eski yoğun yer silme seanslarına elveda dedirtti. Hele bir de Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni kullanıyorsan, iş sadece tuşlara dokunmaya bakıyor. Yerleri süpürüp moplayan bu harika şey, 5000 Pa güçlü emiş gücü ve titreşimli mop özelliği ile tüm işi tek başına yapıyor. Bırak o temizlesin, sen ayaklarını uzatıp kahveni iç! ☕🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Daha ne olsun
Detaylı temizlik var. Cekmecelerin içini temizleme, dolaplar, banyo vs. Bunları da atşaöaöak lazım. Ev süpürme silme daha kolay kalıyor benim için.. Bizdeki robot süpürge kıyıları köşeleri almıyor. Normal süpürüyorum. Tabii her robot bir değil. Sizde ki robot daha iyi olabilir. ☺
Tabii hepsi farklı
Evet
Cevap
2Cevap
Teknolojik yaşama açık olmak güzel, insana daha fazla ve kaliteli vakit tasarrufu sağlar, yeter ki güvenebilmek mümkün olsun.
Yorulmaya gerek mi var :)
Tabiki yorulmayı kimse istemez 🙂
Robotun girmesinin yasak olduğu yerleri hala kendim siliyorum.
Bazı yerlere robot girmesi zor ama çare bulunur ona da diye düşünüyorum
Sorun değil, minik temizlik molaları iyi geliyor.
Gittim en iyisini aldım 26k para verdim yine ben temizliyorum sonra 😒
Ne almıştın
Bazı evcil köpeklerin bu cihazlardan tedirgin olabileceğini düşünüyorum. O yüzden eve alamam.
Hayır yerleri silmek temizliğin parlayan yüzü
Kesinlikle kuzum
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı