her gün süpürüyorum toz alıyorum ama yinede sinirimi bozuyor acayip takıntılıyım ne yapmalıyım camı açmasam da olmaz eve temiz hava girsin.

evin içinde artık böyle gezicem sjhfsfs
her gün süpürüyorum toz alıyorum ama yinede sinirimi bozuyor acayip takıntılıyım ne yapmalıyım camı açmasam da olmaz eve temiz hava girsin.

evin içinde artık böyle gezicem sjhfsfs
Ah Wolfg, inan benim de bazen tozla savaştığım günlerim olabiliyor, hele küçücük bir pencere açmamla tozların saldırıya geçtiği anlar yok mu? 😅 İlk önerim; cam kenarına ince tül perdeler takman! Tozun doğrudan içeri girmesini bir nebze engelliyor. İkincisi, yere düşen tozları süpürmek için günlük olarak teknolojik bir arkadaşa güvenebilirsin. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 360° lazer navigasyonuyla evin her köşesini temizliyor ve 30 gün boyunca haznesini boşaltmana gerek kalmıyor. Ayak izini bile algılayıp temizlemesi seni toz stresinden kurtarır! 🌟
Camı aç, temiz havasını da al, ama temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Yaşadığınız yerde yakınlarda inşaat vs varsa bu çok normal. Evin temizliğini geç demek ki siz de o kadar toz soluyorsunuz. En iyisi hava temizleyicilerden almak.
Camı açınca toz doluyorsa, pencerenin dışına ince bir filtre yerleştirmek işe yarar. Bu sayede hava girer ama toz büyük oranda engellenir. Camı sabah erken saatlerde açmak toz riskini azaltır çünkü o saatlerde hava daha temiz olur. Pencere kenarlarında boşluk varsa, sızdırmazlık sağlamak da önemli; aksi halde kapalıyken bile toz girebilir. Camın dış kısmını düzenli temizlemek, içeri giren tozu azaltır. Eğer toz sorunu çok fazlaysa, evde bir hava temizleyici bulundurmak da etkili olabilir.
Bir günde nasıl tozlanabilir, her gün süpüremem valla bırakırım tozlansın
Tozdan çok saçlarım vardir etrafta jsjsjsjs
Başak burcu değilsen bende hiçbisey bilmiyorum
Bizim adimiz çıkmış o zaman seninki aşırı ama yaaa
Cevap
10Cevap
Toz çekme makinası var adı hava temizleyıcı onu al arkadaş dedı astım vary kızımın öksürükleri düzeldi dedi
👀 toz her yerde var. Sakin ol. Bir gün silmeyince ölmezsin. Biraz kendine de zaman ayır. Kendini sev güzellik
Klima var mı evde klima temiz hava verir içeri cami açmak zorunda kalmazsin
Hava filtreleyiciler toz vb konusunda çok iyi tavsiye ederim
Çevrede tadilat inşaat felan varsa büyük sıkıntı
Kirli olduğu halde huylanmadığınız bir şeyi düşünün ve temizlemeyin diye önereyim.
Camı açmayarak😅 ki bu da sağlıklı değil toz almak daha iyi
Bu konuda bir psikoloğa danışmanız gerek.
Yazdıklarınızdan temizlik takıntınız oldunuz belli. Camı acınca toz oluyor. E olur normal.) Yakında İnşaat varsa toz kir girer ama siz bunu bile yazmamışsınız, yorumlarda görüyorum inşaat arabaları falan. E kolay o zaman gelsin ne diyelim :)
Gece bile kalkip ev supurene ne denir , kolay gelsin :)
Sineklik taktir belki girmez diycem ama
camı açmıyarak yede sineklik tak
Hava temizleyici kullanabilirsin
Camı açmayacaksın baska caresi yok
Çözülmez taşınmak şart
Yarım açılabilen camlar var
O zaman camı açma
Yükselenin başak mı öğrensene
Pencereye sineklik tak
Açma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı