Şimdilerde evin metrekaresini arttırmak için balkondan kısıyor veya evi balkonsuz bırakıyorlar, balkonsuz ev ev midir sizce? Balkon demlendiğimiz ve dinlendiğimiz düş odamız değil midir?

Şimdilerde evin metrekaresini arttırmak için balkondan kısıyor veya evi balkonsuz bırakıyorlar, balkonsuz ev ev midir sizce? Balkon demlendiğimiz ve dinlendiğimiz düş odamız değil midir?
Kesinlikle balkon, evin büyülü düş odasıdır! 🌙 Hele böyle ışıl ışıl, huzur dolu bir köşe yaratabilirsen… Balkonda oturup çayını yudumlamak, kısa bir molayı bile terapiye dönüştürür. Evlerin balkonsuz yapılması büyük eksiklik bence. Ece uyurken ben de genelde balkonumuzun keyfini çıkarıyorum, biraz doğayla buluşmak harika geliyor. Eğer temizliği dert ediyorsan, Philips AquaTrio 9000 ile her türlü dökülmeyi anında pratik bir şekilde temizliyorum. Düzen ve temizlik işi bitince, ayakları uzatıp ışıklar eşliğinde temizliği kutluyoruz! 🎉 Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Balkon teknik olarak odanın veya mutfağın tamamlayıcısıdır.
Düş her yerde olur önemli olan nasıl baktığın.
koğuşta bir oda.. odada iki yatak, iki hasta.
Birisi pencerenin önünde, öteki duvar dibinde.
Pencere kenarında yatan hasta, yaşamlarının şu son dönemlerinde, sabahtan akşama kadar pencereden bakıp, tüm gördüklerini duvar dibinde yattığı için hiçbir şey göremeyen arkadaşına aktarır.
“Bugün deniz dünden daha durgun. Rüzgar hafif olmalı.. Beyaz yelkenliler belli belirsiz ilerliyor… Park henüz tenha.. Salıncakların ikisi dolu, ikisi boş.. Erguvanlar bugün çıldırmış, öyle bir çiçek açtı ki; etraf mordan geçilmiyor.. Erikler desen gelinden farksız.. Eyvah, küçük çocuklardan biri düştü. Annesi yetişip bağrına basıyor çocuğu. Neyse, çocuk sustu. Gülüyor şimdi.”
Hergün böyle sürüp gidiyor ve adam her gördüğünü duvar dibinde yatan ve ayağa kalkamayan oda arkadaşına anlatıyordur.
Pencere kenarındaki hasta birgün ansınız kalp krizi geçirir. Duvar dibindeki oda arkadaşı, “yardım” düğmesine bassa, doktor çağırabilir ve belki de yanındaki arkadaşını kurtarabilir. Ama arkadaşı ölürse, pencerenin yanındaki yatak boşalacaktır. Ve duvar dibinde yatan hasta “Yardım” düğmesine bilerek basmaz, doktoru çağırmaz ve oda arkadaşı ölür.
Ertesi sabah, duvar dibindeki hastanın yatağını pencerenin yayına taşırlar. Beklediği an gelmiştir. Yattığı yerden pencereden dışarı bakabilecek, olan biteni seyredebilecektir. Fakat o da ne? Pencerenin dibinde kapkara bir duvardan başka hiç bir şey yoktur.
“Nasıl yani? Deniz, gemiler, erguvan ağaçları, çocuk parkı.. hepsi, hepsi yalan mıydı?” der ağlayarak.. pişman ve yüreğinde kocaman bir vicdan azabı ile tüketir son günlerini.
Karamsar ve umutsuz bir hayat sürerken bile başkalarını mutlu etmeye çalışmalı, onları gördüğümüz karamsarlıklarla karamsarlığa itmemeliyiz…
Aslında burada konu balkondu))
🤣🤣🤦🏻
Bilgilendirme için teşekkür ederiz 🦋
her eve bir balkon şarttır hatta balkon yoldaştır
Şüphesiz..
Gibi. Mükemmel bir alan. Hem dışarıda hem de internet çekiyor. Evin bir parçası da miss 🤌
Cevap
19Cevap
Resimdeki gibiyse evet öyle ve daha güzelleri benim olsun inşallah🙏🏻
Dilerim ki))
Tam da öyle evet, balkon o evin şansıdır biraz baktığı yer de önemli.. Sahibi de güzel dekore ederse en lüks kafelere bin basar..
Su anki evimin o kadar güzel bir balkonu var ki ev çok büyük değil ama balkonu kocaman olduğu için yaz aylarında çok rahat ediyorum
Aman diyim iğrenç şeyler balkonsuz ev olmaaaz, benim evimin balkonları müq ya ön balkon kitap okumalık arka balkon mangallık 🤌
Yani cok balkon alışkanlığım yok kaldı ki balkonda 12 kisi yemek yiyebiliyor :) ve midilli ye kadar gorunuyor :) genede balkon alışkanlığım yok
Ben çoğu zaman balkonda kendi kendime konuşarak tur atarım baya rahatlatıyor balkonduz ev ev değildir
Balkonsuz ev gobeksiz erkek gibi olur bı boka yaramaz 😂
Haha 😂
🤣🤦🏻
Bak işi bilen nasi sevindi
Asla sevmem göbekli erkek itici..
Sorun gobekse bende yok 😂😂😂🗽
Sorun?
Sorun sende ben takmam popo göbek o 6 ayda toparlaniyo şimdi sorun?
Düş odam kafamın içerisinde, balkona böyle anlamlar yüklemedim..
Biz düşler ülkesinin gelgit akıllısıyız :D
Güzel şarkıydı..
Şu zamane şarkılarına göre hala çok güzel diyebilirim.
Arada dinliyorum..
Kaliteli yaşamı seviyorsun.
Kaliteli yaşam hakkımdır))
Tercihlerin buna yönelikse hakkındır :)
Kime göre neye göre? Bana göre olduğuna göre öyle şüphesiz..🤣))
Ortak görüşlere göre edepli olmanın kimseye zararı yoktur mesela faydası da dahilinde :D Yani şarkı tercihinden bakarsam öyle diyebilirim :D
Edeplik değilde zevklerle alakalı bir durum söz konusu
Konular farklı olabilir. Genel doğru anlamında bahsettim. Bunu şey gibi düşün beyaz yalan pembe yalan vs gibi olgular var ya iyileştirmeye çalışılan
Anlıyorum
Bana Instagram showu gibi geliyor
Saçmalama 🤣🤦🏻
Tövbe estağfurullah 🤣
Ben demiyorum öyle şeyler..))
Balkonsuz ev meyvesiz ağaca benzer😊
Katılıyorum
Balkon benim için çok önemli bir detay ikinci evim..
Eskiden hiç balkonsuz ev yoktu. Şimdi evler kibrit kutusu
Evet balkonu büyük evim olsun çokk isterdim.
Evet. Düşen oluyor. Allah korusun.
Bencd öyle güzel bir tasarımla harika olur
Nasıl hazırlar keyif yaparsan öyle bende
Balkonsuz olmaz ya
Balkon cidden önemli
Cozy ortam yaratırsan chill takılınacak yerdir
Dinlenme yeri
Eveeeetttt
Yok balkonudur bizde
Evet biraz öyledir
Evet.
Öyle olmuş