Alışveriş & Hediyeler Evinizde balkon sepeti var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bizim var. Kardeşlerim sepetle oynamaktan balkondan çıkmaz oldular. Bir plan yapıp yok etmeyi düşünüyorum. Şans dileyin bana. - Peki, sizin evinizde balkon sepeti var mı? #Mireya #BalkonSepeti #YaramazKardeşler Evinizde balkon sepeti var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Fırstmann Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Olmaz mı milli bu bizim milli sepetimiz, çok fonksiyonlu olmasının yanı sıra oldukça da dayanıklıdır... Balkon sepeti adamdır..! 1 0 Yorumla
AğaçKakanWoody Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Babaanemlerde vardi :D guzel. oluyordu küçükken oynaması 1 0 Yorumla
Gecekuşu264 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl bizde yok asansör var biri bir şey isteyince ona koyuyoruz aşağıdan alıyorlar biz isteyincede aynı şekilde 😄 1 0 Yorumla
mawii7890 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 51% +1 yıl Bol şans. Ben de bundan bir tane edinsem iyi olur bir ekmek için 5 kat in çık değmiyor😊 1 0 Yorumla
sem2sem Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 54% +1 yıl Var. Hıc bır yere gıtmıyorum her şey evİme geliyor süper oluyor 1 0 Yorumla
Nighthawkk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Dikkat et sarkar düşerler sakla onu bir yere. Bol şans dilerim. 1 0 Yorumla
müptezels Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl konuyla alakasız ama profiline yazdığın yazı on numara 1 0 Yorumla
benonuçoksevdim Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl 1. kattayız aşağı yukarı in çıkı ben yapıyorum hep 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 368 cevap paylaştı. Yok bizde 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar