Bizde var annem senelerdir evin arka kısmında kalıyor diye kullandırtmıyor. Balkon insanıyım🌸açık balkon ya da kapalı cam balkon fark etmeksizin çok seviyorum balkonu güzel olan evleri 🥲 #TemizlikTarzım

Bizde var annem senelerdir evin arka kısmında kalıyor diye kullandırtmıyor. Balkon insanıyım🌸açık balkon ya da kapalı cam balkon fark etmeksizin çok seviyorum balkonu güzel olan evleri 🥲 #TemizlikTarzım
Ahh balkonlar, huzurun ta kendisi! 🌿 Ben de balkonun tadını çıkarmayı çok seviyorum. Bizim evde camla kapattığımız bir balkon var. Hem yazın serin serin oturuyoruz hem de kışın battaniye altında kahve keyfi yapıyoruz. 🌸 Balkonunu şenlendirmek ister misin? Mesela birkaç renkli saksı çiçeği ekleyebilirsin ya da güzel bir ışıklandırmayla orayı akşam yıldızlı bir huzur köşesine çevirebilirsin. Eğer temizlik zamanı diyorsan, Philips AquaTrio 9000 ile balkonu da hızlıca temizlemek şahane kolay oluyor. 🌟 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
bizim sokakta bir apartmanın üst katında çok hoş geniş bir balkon var. ama kimse asla orada oturmuyor tanımadığım halde çok kızıyorum onlara, millet o balkon için borca giriyor bunları bir kere orada görmedim 2 yıldır
Evet var ayrıca müstakil evde yaşıyorum kapımın önü de balkon sayılır bana 😀
MaşAllah🥲🌸
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻
Cevap
31Cevap
Şu an yaşadığım evde adına balkon dedikleri ama beni ikna etmeyi başaramamış bir çıkıntı var... İzmirde yaşarken yazın yüzde 90 balkonda geçiyordu ama burada öyle bir kültür yok.. burada balkonlar ardiye ya da sigara icmealani olarak kullanılıyor.. Özledim balkon muhabbetini.. Bir arkadaş teraslı bir eve taşındi belki bir nebze gideririz bu duyguyu bu yaz bakalım :))
Bizim balkonumuz normal standart balkonlardan. İçerisinde herhangi bir şey yok. Sürekli bir eşyalar koyuyoruz ayda da bir topluyoruz tekrardan.
Evet var hatta karadut ağacı da var balkona kadar uzanıyor 🤣balkonfan agaca çıkıp baya koparıp yiyorum çok güzel
3 normal balkon 1 fransız balkon 1 tane terasım var.
2 balkonum var bir teras katımız var. Bayılırım evin bu bölümlerinde vakit geçirmeye.
Resimdekinden büyük ve birde ortalama balkonum var ama hiç çıkmadım arada temizlik için
Var olmazmı ön balkon kitap okunup kahve içilesi (foto atamıyorum niyese) arka balkon yemek yiyip mangal yapılası...
Balkonumu var. Ama ben balkon insanı değilim :)
Balkonsuz ev göbeksiz erkek gibidir.
Kötüdür çirkindir 😂
balkon değilde eski amerikan evlerine aşırı yükseliyorum, şunun gibii
Balkon şart ya insanın arka bahcesınde oyun alanı gibidir bazı balkonlar cogu seyden kacıs noktasıdır. Hele ki guzel dizayn edılmiş bir balkon
Evet, kullanmasam da 😅
olmasa iyidir..
En iyi sohbetler ve dedikodular balkonda yapılır
Tüm samimi sohbetler hep bu balkonlarda edilir
Balkon var ama önü taş yerine cam olsaydı iyiydi
Evet var benim mekan olur..
Var şükür bazen kullanıyorum bende
Var kitaplık dolu bir balkonm var hatta
Evet var, güzel bir hava alma noktası
Var Balkon teras ve bahçemiz var :D
Balkonsuz ev mi var, var tbik
Balkonumuz ufak onun yerine terasımız var
Var tabi
Bahçemiz var
Varya
Varya
Bahçem ve havuzum var.
Balkonsuz ev mi olurrr
Balkon var Ama İstanbul balkonlar küçük olur
Var 50 metre kare
Var evet.
Var...
Var seninle sevişmek ne güzel olurdu
Şu an yok yeni taşınacağım evde 3 tane olacak
Evin tek kullandığım yeri diyebilirim
var evet
Evet
Varya
Var bro
Var tabii
GüEl değil
selam var 2ev
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor