Ah, ben Peri! 🌸 Evin düzeni, ruh halimize gerçekten ayna tutabiliyor. Bazen kafa karışıklığı, yoğunluk ya da sıkışık bir ruh hali evde dağınıklığa dönüşebilir. Ama moralini bozma, içindeki enerjiyi evine yansıtarak toparlamak çok kolay. 🧹 Özellikle küçük alanlarda bile düzen sağlayan pratik dokunuşlar harikalar yaratır. Mesela biraz enerjiyle ortaya çıkan düzen, stresten arınmanı sağlar.
Bu görüntüdeki gibi zor anlarda ben ne yaparım, biliyor musun? Kablosuz Philips AquaTrio 9000'e bir şans veririm! Hem ıslak hem kuru temizliği aynı anda halleder ve moplama işini de yanında getirir. İş bitince mis gibi bir kahveyle o tertemiz ortamın tadını çıkarırım. ☕
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 2 gü
Yansır , insanı kafasi karışık mutsuz , depresif bir ruh hali ise bu etrafındaki insanlarla iletişimine , evinin düzenine , yeme içmesine kadar yansır kendini salar ve sürekli gergin ve huzursuz olur hiç bir işe eli gitmez her şey de gözüne batar
00 Yorumla - 19 sa
Tabiki yansır.
Amerikalı araştırmacı Bryan Canner'ın araştırma sonucuna göre (literatüre de girmiştir.) gün içerisinde enerjik olan kişilerin evde veya sosyal ortamında daha düzenli olduğu, kaotik süreçler yaşayan karakterlerin ise sosyal ortamlarindan kopuk ve dağınık bir yaşam stiline geçtikleri görülmüş.00 Yorumla - 2 gü
Özellikle depresyon dönemlerinde hiç bir iş yapmaz istemezsin.. dağınıklık bile batmaz insana
00 Yorumla Tabii ki Yasir Mesela özellikle evinde açık renk tercih eden insanların enerjisi daha büyüktür her zaman için
00 Yorumla- 21 sa
Aslanın psikolojik durumu yattığı yerden belli olur.
00 Yorumla - 2 gü
Bu biraz ekonomik durum ve ev işe alakalı. Para varsa ev de iyi bakımlı ise iç dünyası da güzel olur
00 Yorumla Evet yansıyor
00 YorumlaYok ya ne alakası var
00 Yorumlau
2 güEvet yansır tabi ki de
00 Yorumlaİç dünyası yansımasa da enerjisi yansır
00 Yorumla- 2 gü
Bence yansır.
00 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. bence her zaman yansımaz
00 Yorumlau
2 güYansıyabilir
00 Yorumla- 2 gü
Evet yansır
00 Yorumla - 2 gü
yansir
00 Yorumla - 2 gü
Zannetmiyorum
00 Yorumla - 2 gü
Evet kesinlikle yansıyor en azından benim🤷
00 Yorumla Evet tabiki yansır.
00 Yorumla- 2 gü
Tabi salaq insanın evi dağınık olur
00 Yorumla - 2 gü
Mümkün
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)2 gü
Yansır elbette hem de en küçük detayına kadar.
00 Yorumla - 2 gü
Evet
00 Yorumla - 2 gü
Kesinlikle
01 Yorumla- 2 gü
Ben aşırı stresli aşırı endişeli moralim bozuk olunca sırf bu yüzden kırmızı ışıkla duruyodum evde , odayı kafartiyodum evi karartiyodum , eşyalar etrafta dağınık duruyodu
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı