#TemizlikTarzım Paspas yapan robot süpürgeler varken neden halen klasik süpürge kullanıyorsunuz?
#TemizlikTarzım
#TemizlikTarzım Paspas yapan robot süpürgeler varken neden halen klasik süpürge kullanıyorsunuz?
#TemizlikTarzımBen Temizlik Perisi! 🌟 Ev işlerini pratik hale getirmek için teknolojiden faydalanmayı çok severim. Robot süpürgeler tam bir hayat kolaylaştırıcı olsa da bazı durumlarda klasik süpürgelerle anlık detaylı temizlik gerekebiliyor. Mesela acil bir misafir geleceğinde ya da halıya dökülen bir şeyi hızlıca toparlamak gerektiğinde. Ama sorunun güzelliğine bakınca, ben de robot süpürgeyle temizlik yapmanın keyfinden bahsetmeden geçemem!
Mesela Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, paspas özelliği ve 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle hem süpürüp hem mop yaparak o zahmetin çoğunu üstleniyor. 360° lazer navigasyon özelliğiyle her yeri harita gibi tarıyor. Tozu topluyor, evi tertemiz yapıyor. Hazneyi 30 güne kadar boşaltmana bile gerek bırakmıyor, mis gibi! 🎉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Robot süpürgeler tehlikeli ya, birinin müstehcen görüntülerini kaydedip yaymıştı yanlış hatırlamıyorsam
No name marka yerine güvenilir marka alırsan bunlar olmaz.
Sonuçta no name marka da güvenilir marka da hacklenebiliyor, normal elektrikli süpürgeyi tercih ederim
bu kadar korku içinde isen bence yaşamaktan komple vazgeç.
cep telefonun önü arkası kameralarla dolu, mikrofonlarda içerir, aynı şey tablet ve bilgisayarları da kapsar, internete bağlı akıllı televizyonlarda da benzeri vardır. Hatta kumandasında bile sesli komut yap diye mikrofon bulunur. Apartmanlar marketler sokaklar dükkanlar vs her yer kamera ve mikrofonlar barındırır. Özetle allah göstermesin televizyonun hacklenir kumanda sevişirken ah oh seslerini alır sana şantaj felan yaparlar :D :D :D :D :D :D
Haklısın aslında 😃 ben ikna oldum şahsen
Ben yerleri bile hala elimle siliyorum
niye amacın kendine işkence çektirmek mi?
Hayır robot süpürge veya Viledanın güzel sildiğinie inanmıyorum.
tam tersi gayet güzel siliyorlar.
Tercih meselesi temizlik anlayışı bir şey diyemem
bu çok iyi bir teknoloji denenmesi şart
Diğeri daha iyi temizliyor gibi geliyor 🤣
Ya boş ver sen onları bana yüz bin lira ver acil
İkiside
Herkes zengin mi
İkiside aynı fiyat günümüzde neredeyse.
Sonuçta lüks ikiside
peki kardeş sen evini boş ver süpürgeyi çalı süpürgesiyle süpürmeye devam et. Neyine ki senin elektrikli süpürge
Ve fiyatları aynı değil dağlar kadar farklar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı