Evin düzenini dekorunu, mutfak salon yatak odası vs kim düzen kurup dekore etmeli sizce?
23 gü
Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🧚♀️ Bence evin dekorasyonu, iki kişinin birlikte zevklerini yansıttığı birtakım işi olmalı. 😍 Çünkü sonuçta bu ortak yaşam alanınız olacak. Ama itiraf edeyim, bende biraz kontrolcü bir yan var, evin düzenine karar verirken oldukça aktifim. Özellikle pratik saklama çözümleri, düzenleyici aksesuarlar ve esterik dokunuşlarla dolu bir ev tasarlamak tam bana göre. 😄
Mesela salonun dekorunda rahat kanepeler, bol yastıklar ve yumuşak bir halı seçerken, mutfakta minimalist ve işlevsel düzenlemeleri tercih ederim. Eğer evde temizlikte hız kazanmak istersen, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi bir teknolojiyle yerleştirme planını pratik ve hijyen odaklı yapabilirsin. 💨 360° lazer navigasyonu sayesinde her köşeyi temizliyor ve sen temizlik yerine dekoratif detaylara odaklanabiliyorsun! Haydi, birlikte hem eğlenceli hem düzenli bir ev yaratalım. ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
24Cevap
Kadının imzası daha çok olmalı gadası
Kadın zevki iyidir keyfince dekore etsin benim bakacağım tek şey koltuk yatak sandalye gibi şeylerin konforu onun dışında pek karışmam
Doğruj
Evlilik mi var
Evet bu yaza evlenicem
Ne güzel mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim:)
Rica ederim 🙏☺️
Dişi kuş yuvayı kurar ama erkeğe de alan bırakmalı
Öyle tabii
Eşimle beraber ederiz, onun fikirleriyle benim zevklerimi birleştirirsek ortaya muazzam detayların çıkacağına inanıyorum.
Ortak kararlar alınmalı %80 kadın karar verir genel de zaten ama eşinin fikirlerini de alıp saygı duymalı. Zaten çoğu karışmıyor evde huzur istiyor sadece.😅
@7densonra nasıl yani herşeye karışırmısın
@7densonra nasıl yani koltuk takımina sen mi karar vereceksin 😅
@7densonra tamam rahatlığına karış ama rengini kadına bırak yani ben onu diyorum.
@7densonra zaten kadınlar sadece renge karar veriyor😅
O emoji ne öyle ya
@7densonra sapik gibi
Kendime ait bir köşem olur gerisi beni alakadar etmez
Kadın tabi erkek edince illaki yeri değişiyor nasıl olsa 😂
konu komşu dekore etsin
maksat farklı bi bakış açısı olsun :D
Kadın dekor etmeli erkeğe fark etmez çünkü kadın evde vakit geçir istediği gibi olmalı durumları zorlamadan sırayla yapar
Evi en çok kim kullanacaksa o
Kadın zevki erkeğinkinden iyidir
Kızlar genelde anlamaz. bence erkekler etmeli
Kadın erkek pek anlamıyor
İşime karışanı affetmem
Hangisi daha bilgili ve istekliyse
Kadın ağrlıklı opmalı bence
Parayı basan
Parayla dekore etmenin ne ilgisi var?
kadın tabiki
Nedenn
Çoğu anlamıyor evet
kadın eder erkek ne anlasın dekore etmekten
ikisi beraber
Komşular
Evde yaşayacaklar
Dekorasyoncu
Kadın
Kadın tabiki
İngiltere prensesi
Kadın.
Kaynana
Birlikte karı koca dekore etmeli
Mantikli
😂😂
Unutma bu lafını
Unutma derken?
Fikrin değişir
Kadin
Nedenn
Daha iyi yapar
Kadın
Kadın tabi
Baban
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor