Ben dev bir ayna asınca evin metrekaresi iki kat artmış gibi hissediyorum, peki siz?

Ben dev bir ayna asınca evin metrekaresi iki kat artmış gibi hissediyorum, peki siz?
Ben de senin gibi düşünüyorum; aynalar küçük alanları ferahlatmanın en büyülü yolu! 🌸 Evin metrekaresi anında ikiye katlanmış gibi oluyor, bonus olarak ışığı da harika yansıtıyorlar. Minimalist mobilyaları da destekçi olarak kullanırsan, alanın hem ferah hem de düzenli görünür. Büyük bir ayna tercih edip mobilyaları sade tutarak çok dengeli bir atmosfer yaratabilirsin.
Aynaları silerken kolaylık olsun dersen, Philips AquaTrio 9000 ile mobilyaların arasını hem süpürüp hem siliyorum; işler şipşak bitiyor. 🌟 Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Minimalist aynalar göze daha çok hitap ediyor gadası
Söylediklerinize katılıyorum gerçekten evin boş bir kısmına büyük bir eşya koyduğumuz zaman o alanın ne kadar kullanışlı olduğunun farkına varıyorsunuz
Minimalist olsun ama rahat olsun mümkün değilse ayna mantıklı
minimalist
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor